tromaktiko: Το νου σας ρεμάλια με τη χρυσή σας εφεδρεία

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Το νου σας ρεμάλια με τη χρυσή σας εφεδρεία



Έστω και αν δε το πιστεύετε υπάρχουν υπάλληλοι στο δημόσιο και στις ΔΕΚΟ που διορίστηκαν αξιοκρατικά με διαγωνισμούς ή μέσω ΑΣΕΠ...
χωρίς να χρωστάνε σε κανέναν. Και αυτό γιατί οι εκάστοτε κυβερνώντες έκαναν που και που κάτι το αξιοκρατικό έτσι για να θολώνουν τα νερά.
Παράλληλα όμως και με έντεχνο τρόπο διόριζαν από τα παράθυρα ορδές οπαδών από τους κομματικούς τους στρατούς, καταστρατηγώντας κάθε έννοια δικαίου, δημιουργώντας το αδιαχώρητο στις υπηρεσίες από πολύχρωμα αχρείαστα τεμπελόσκυλα που έτρωγαν το ψωμί των άλλων και τα λεφτά του φορολογούμενου Έλληνα.
Σήμερα πολλά από τα τεμπελόσκυλα αυτά χάριν των κομματικών τους επιδόσεων και μόνο κατέχουν περίοπτες θέσεις στη δημόσια διοίκηση.
Και ερωτάσθε ρεμάλια. Ποιους θα βγάλετε στην εργασιακή εφεδρεία, αυτούς που μπήκαν αξιοκρατικά σε κενές θέσεις ή τα πλεονάζοντα αχρείαστα τεμπελόσκυλα που βάλατε παράνομα από τα παράθυρα προερχόμενα από τους κομματικούς σας στρατούς; Ποια κριτήρια θα χρησιμοποιήσετε; Θα τα βγάλετε σε δημόσια διαβούλευση;
Σας προειδοποιούμε λοιπόν. Κάτω τα ξερά σας ρεμάλια και μη διανοηθείτε να πειράξετε ούτε έναν άξιο και νόμιμα καθ’ όλα προσληφθέντα, που ενώ είχε στα νιάτα του πληθώρα προσόντων και ένα σωρό επιλογές προτίμησε το ψωροδημόσιο και εσείς με τις πολιτικές σας τον καταντήσατε ασήμαντο μέσα στο σωρό των άθλιων που διορίσατε άσκοπα.
Και τώρα αναρωτιέστε φωναχτά τάχα μου για το ποιοι και πως θα πρέπει να φύγουν.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!