tromaktiko: Αξιωματικός ΓΕΕΘΑ: Τα νησιά κατακτώνται δεν αγοράζονται

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Αξιωματικός ΓΕΕΘΑ: Τα νησιά κατακτώνται δεν αγοράζονται



Με «Μολών Λαβέ» απάντησε ανώτατη πηγή του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, όταν ζητήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Zaman... σύμφωνα με το οποίο Τούρκος επιχειρηματίας θέλει να αγοράσει τρία νησιά. «Δεν υπάρχει περίπτωση το ΓΕΝ να εγκρίνει πώληση ελληνικών νησιών σεΤούρκους ιδιοκτήτες. Αυτή η φάρσα πρέπει να τελειώσει», δήλωσε...

...χαρακτηριστικά στο «defencenet.gr».

Η ίδια πηγή τόνισε ότι «Μπορεί για τους αιγιαλούς πλέον να μην είναι δεσμευτική η γνωμοδότηση του ΓΕΝ, αλλά για την παραχώρηση νησιωτικών εκτάσεων ειδικά στο Αιγαίο, όλα περνούν από το Επιτελείο».

Δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε ένας Έλληνας αξιωματικός του Ναυτικού που να εγκρίνει σήμερα ή στο μέλλον πώληση ελληνικού νησιού σε Τούρκο, είπε και τόνισε: «Για να απελευθερώσουμε τα νησιά αυτά χύσαμε πολύ ελληνικό αίμα και το αίμα δεν αποτιμάται σε χρήμα, ούτε η τιμή της χώρας. Το ελληνικό αίμα δεν πωλείται. Αλλά δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει και Έλληνας πολιτικός που θα μπορούσε να προβεί σε μια τέτοια κίνηση. Τα ελληνικά νησιά μόνο με όπλα κατακτώνται όχι με λεφτά. Όποιος θέλει να δοκιμάσει εδώ είμαστε», κατάληξε ο ανώτατος αξιωματικός.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!