tromaktiko: Απόψεις για τον "κίτρινο" κόσμο

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Απόψεις για τον "κίτρινο" κόσμο



Δεν μπορούσες φιλε μου να τα πεις καλύτερα. Έχουνε κολλήσει ολοι και λενε για τις αποδείξεις, ότι δεν κοβουνε οι ταξιτζήδες και δεν ξερουνε οτι...
ειτε την πάρεις είτε οχι το ιδιο και το αυτο είναι, διότι βγαινει αυτοματα με το τελοσ της διαδρομής. Ερχεται και παρομοιάζουν τα ταξι με τα σουβλατζίδικα. Ακούει κατι κάποιος απο καποιον χαζο και το επαναλαμβάνει.Εξυπνοπουλια το σουβλατζίδικο εχει εναν ανταγωνισμο α και θα σας πω το πιο απλο. Σε μια επιχειρηση όπως το σουβλατζίδικο έχεις την δυνατοτητα να βάλεις τις τιμές που θες, να φτιάξεις το μαγαζι με δικο σου γουστο που θα προσελκύσει κόσμο...Το ταξι τι εχει ρε παίδες ?? Ενιαίο τιμολόγιο. Ιδια κόμιστρα, ιδια νομοθεσια για όλους. Ο καθένας λεει την εξυπναδα του μη έχοντας γνωση δυστυχώς της πραγματικότητας και δυστυχώς μεσα σ αυτούς ειναι και ανθρωποι με κύρος στην κοινωνία (λεμε τωρα).

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
---------------------------------------------------------------------
Επιτέλους στο μύθοι και αλήθειες για τα ταξί γράφτηκε η πραγματικότητα. Βρέθηκε ένας σχετικός ανάμεσα σε ακουσίως ή εκουσίως ασχέτους. Ναι, η απόδειξη κόβεται διότι έτσι λειτουργεί η ταρίφα. Ζητήστε τη, όπως τη ζητάτε στα βενζινάδικα. Ναι, ο οδηγός δεν είναι υπάλληλος. Είναι ενοικιαστής. Δίνει 35 με 40 Ευρώ και βγάζει τα υπόλοιπα. Δεν συμμετάσχει στην ασφάλεια που είναι περίπου στα 900 με 1000 ε το εξάμηνο και άμα τύχει και το τρακάρει λέει στον ιδιοκτήτη. Αφεντικό το ταξι βρίσκεται σκαλωμένο στη μάντρα του τάδε στρατοπέδου ή νοσοκομείου. Τράβα μάζεφτο. Οσον αφορά τον αναγνώστη που αναφέρεται στα δύο παλληκάρια που νοικιάζουν το ταξί - κανείς δεν τους εμπόδισε να πάρουν ένα. Μπορούν να το κάνουν όπως οι ιδιοκτήτες. Έαν έχουν τα κότσια να παίρνουν ρίσκο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------
Κύριοι μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς ταξί αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Αρκετά πια με τις κλίκες σας που τόσα χρόνια με διπλές και τριπλές κούρσες τα οικονομάτε χοντρά και τελείως μαύρα και αδήλωτα! Είστε οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες και τολμάτε και βγαίνετε στους δρόμους με τα σωματεία σας και τους προέδρους σας (ενώ την δουλειά σας κάνουν Αλβανοί, Ρώσοι, μετανάστες και πεινασμένοι μεροκαματιάρηδες για ψίχουλα οδηγώντας τα ταξί σας που πολλές φορές ανήκουν σε εταιρίες και κλίκες με 2-3 - κτλ άδειες).
Αρκετά με τις πιάτσες σας που τις έχετε χωρίσει μεταξύ σας σαν κοινοί μαφιόζοι και την συμπεριφορά του ταρίφα που αποφασίζει αυτός αν θα σε πάρει που και πώς θα σε πάει και τις αμέτρητες περιπτώσεις εκμετάλλευσης και απάτης εις βάρος Τουριστών.
Αρκετά με τις σταυροφορίες σας που ταλαιπωρούν ηλικιωμένους ,επιχειρήσεις,τουρίστες και καταστρέφουν την πατρίδα. Καθόλου δεν με ενδιαφέρει αν θα έρθει ο Γάλλος ταξιτζής εδώ αν πρόκειται να μου λέει καλημέρα να με πηγαίνει εκεί που θέλω χωρίς να μαλώσω μαζί του να μου κόβει απόδειξη και να μην με στοιβάζει μαζί με άλλους 5 μέσα στο αυτοκίνητο. Καθόλου δεν με ενδιαφέρει αν έρθει ο Γάλλος ταξιτζής αν με μεταφέρει σεβόμενος το ότι δεν καπνίζω χωρίς να κάνει το ταξί τεκέ επειδή έτσι γουστάρει και με Γονίδη στη διαπασών. Αν οδηγεί χωρίς να μιλά ασταμάτητα στο κινητό και αν έρχεται στην ώρα του όταν τον καλώ. Αν εσένα σε ενδιαφέρει όμως για να μπορείς να ζήσεις την οικογένειά σου νόμιμα και όπως πρέπει τότε ετοιμάσου να μου προσφέρεις όλα τα παραπάνω και θα είμαι μαζί σου. Σε διαφορετική περίπτωση ... καλά τους κάνεις Ραγκούση και κάθε Ραγκούση. Το φαγοπότι τελείωσε μάγκες και τα μαύρα εισοδήματα. Αυτό ισχύει για όλους τους "επαγγελματίες " των "κλειστών επαγγελμάτων" που έχουν θησαυρίσει τόσα χρόνια και μας πουλάνε καθημερινά το παραμύθι του καταχρεωμένου επαγγελματία που πούλησε όλα τα υπάρχοντά του για να πάρει μία άδεια. Αυτά τα έβγαλε 2 και 3 φορές πάνω χωρίς να πληρώσει ούτε το 1/1000000 στην εφορία. Εγώ βλάκας είμαι που πληρώνω;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
---------------------------------------------------------------------



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!