tromaktiko: Υποψηφιότητα Κουρουμπλή για Προεδρία

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Υποψηφιότητα Κουρουμπλή για Προεδρία



Είναι γεγονός οτι η στάση και η ομιλία του κ. Κουρουμπλή απέναντι στο μεσοπρόθεσμο και την ψήφισή του ήταν ξεκάθαρη...
τίμια και ειλικρινής απο την αρχή. Η δε ομιλία του στη Βουλή συγκίνησε όλους τους Έλληνες που αγωνίζονται και βάζουν πλάτη για τη σωτηρία της χώρας - δυστυχώς μόνο οι μη έχοντες - και μας έδωσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Οτι ακόμη και σήμερα υπάρχουν πολιτικοί που τιμούν τη στήριξη πους τους παρέχουν οι πολίτες, που οι λέξεις ήθος, αξιοπρέπεια, τιμιότητα, αποτελούν μονόδρομο στην πολιτική τους παρουσία - καριέρα και που το προσωπικό τους συμφέρον βρίσκεται κάτω απο αυτό των πολιτών.
Είναι γεγονός πως η εν λόγω στάση του κ. Κουρουμπλή μας δίδαξε το πως πρέπει να αγωνιζόμαστε στη ζωή μας,ποιά μονοπάτια να ακολουθούμε, ώστε να είμαστε πάντα εντάξει με τον εαυτό μας και με τους συνανθρώπους μας.
Ευχαριστώ Αιτωλοακαρνάνα αγωνιστή - βουλευτή και όχι βο(υ)λευτή γιατί γέμισες θάρρος την ψυχή μας σε αυτές τις δύσκολες εποχές.
Επειδή υπάρχουν και τίμιες παρουσίες σε αυτή τη βουλή, προτείνω να εξετάσουν το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του κ. Κουρουμπλή στις επόμενες προεδρικές εκλογές.
Διότι η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία έχει την ανάγκη να υπηρετούν την ιδέα αυτή παρουσίες σαν του κ. Κουρουμπλή και όχι άτολμοι, άφωνοι, διακοσμητικοί και απεπλιστικά απόμακροι πολιτικοί λουφαγμένοι στον προεδρικό θώκο τους.
Μια δημοκρατία αληθινή και όχι των τάνκς, των χημικών, των ΜΑΤ και του αποκεφαλισμού όσων εκφράζουν αντίθετη άποψη...

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!