tromaktiko: Απάντηση στο σχόλιο "ας μποϋκοτάρουμε την αστυνομία"

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο σχόλιο "ας μποϋκοτάρουμε την αστυνομία"



Ο αναγνώστης έχει άστοχα επιχειρήματα διότι δεν είναι το σύνολο της αστυνομίας ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ αλλά...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_2204.html)

μόνο ορισμένοι ή και όλοι απο τα ΥΑΤ - ΔΙΑΣ - ΔΕΛΤΑ. Οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ αυτοί "αστυνομικοί" είναι επιζήμιοι για την κοινωνία, ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ (υπενθυμίζω ότι υπάρχουν στοιχεία, βίντεο και φωτογραφίες, για παράνομες πράξεις σε βαθμό κακουργήματος, και συγκεκριμένα επικινδυνες σωματικές βλάβες, απόπειρα σωμαιτκών βλαβών, παράνομη χρήση χημικών, παράνομη βία, υπέρβαση καθήκοντος, κάλυψη σε παρακρατικούς εγκληματικούς μηχανισμούς κ.α.).

Οι υπόλοιποι, οι "καλοί" αστυνομικοί, σε τί μας φταίνε; Οσον αφορά στο έργο της αστυνομίας, απαντώ "γι αυτό τους πληρώνουμε, για να μας προστατεύουν απο τους παράνομους και τους κακοποιούς, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤ όσοι κι αν είναι αυτοί, διότι οι ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ έχουν νόμιμα όπλα και είναι ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ σε σχέση με τους κοινούς κακοποιούς του ποινικού δικαίου. Αν δεν μπορούν να εκτελέσουν την αποστολή που ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ να υπηρετούν, ας απολυθούν, να προσληφθούν νέοι και αδιάφθοροι στη θέση τους. Αν όμως μπορούν, τότε ας ΣΥΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ.".

Ωστε δε μας κάνει χάρη η αστυνομία που πιάνει κανένα κλέφτη, αντίθετα οφείλει να κάνει σωστά τη δουλειά της και να πιάσει τους ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ (αποδείξεις σε βίντεο υπάρχουν πάρα πολλές) διαφορετικά όποιος δεν αντέχει να συλλάβει το συνάδελφό του (ας είναι και εγκληματίας κατά αθώων πολιτών) ας παραιτηθεί / απολυθεί, υπάρχει πολλή ανεργία άλλωστε... εύκολα θα τον αντικαταστήσουμε με κάποιον άλλο ΑΞΙΟ αστυνομικό. Η αίσθηση της ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗΣ και της ΜΑΦΙΑΣ πρέπει να εξαλειφθεί ανάμεσα στους ένστολους της "τάξης", ο καθένας την ψυχη του την έχει χώρια, και καθένας θα δώσει λόγο σύμφωνα με τις πράξεις του. Όποιος συγκαλύπτει, γίνεται συνένοχος.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!