tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "Προς Υποψηφίους Ψηφοφόρους Βουλευτικών Εκλογών"

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "Προς Υποψηφίους Ψηφοφόρους Βουλευτικών Εκλογών"



Αγαπητέ μου ή ένας από τα λαμόγια είσαι και εσύ ή στην καλύτερη περίπτωση άτομο μειωμένης αντίληψης. Είναι δυνατόν να παρασύρεις τον κόσμο να μην πάει να ψηφίσει γιατί...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_3276.html) τάχα δεν θα εκλεγεί κυβέρνηση. Δεν βλέπεις ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες ψηφίζουν πολύ λιγότεροι από το 50% και όμως εκλέγεται Πρόεδρος. Το ίδιο δεν συμβαίνει και σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη. Το ίδιο δεν συμβαίνει και σε πολλές συνδικαλιστικές οργανώσεις. Υπάρχουν κάποιοι έξυπνοι που υποβαθμίζουν και απαξιώνουν τις εκλογές και αφού ψηφίσουν οι δικοί τους εκλέγονται πανηγυρικά. Που είδες γραμμένο ότι οι εκλογές δεν θα έχουν αποτέλεσμα επειδή θα ψηφίσουν λιγότεροι από 20%. Αγαπητέ πονηρέ ή κουτοπόνηρε, 1000 άτομα να ψηφίσουν βάσει του αποτελέσματος αυτού θα εκλεγεί η νέα κυβέρνηση.
Αντιθέτως όλοι θα πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε και θα πρέπει να προσέξουμε όχι τόσο το κόμμα και την ιδεολογία του κόμματος, όσο τους ανθρώπους που θα ψηφίσουμε και θα εκλέξουμε ώστε να μας εκπροσωπήσουν επάξια. Μόνο τότε έχουμε ελπίδα.
Ένας πολυπαθείς Έλληνας.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!