tromaktiko: Προς υπουργό προστασίας του πολίτη

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Προς υπουργό προστασίας του πολίτη



Υπουργέ που δεν προστατεύεις τον πολίτη, μας το απέδειξες στο Σύνταγμα με όλες τις αποτρόπαιες και φρικιαστικές στιγμές που είδαμε, σκηνές που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι θα τις βλέπαμε στην Ελλάδα του 2011.

Σε βλέπω στην τηλεόραση να βρυχάσαι σαν λιοντάρι προκειμένου να έχεις το προβάδισμα, προκειμένου να υπεραμυνθείς των έργων σου, προκειμένου να παραμένεις στην θέση σου αλώβητος (όπως την εποχή του ΣΑΜΑΙΝΑ) λέγοντας ότι κάποτε ήσουνα αγωνιστής εννοώντας μάλλον το Πολυτεχνείο! Τρομάρα σου. Ο Αγώνας σου ήταν μόνο και μόνο για να φθάσεις εδώ που είσαι σήμερα και όχι μόνο εσύ αλλά και πολλοί όμοιοι σου.
Θα μπορούσα να σου γράψω πάρα πολλά, θα σου πώ μόνο αυτό.
Επειδή το μόνο που κάνεις είναι να εκθέτεις τον πολίτη σε συνεχόμενο κίνδυνο και να απειλείται συνεχώς η σωματική του ακεραιότητα και επειδή είσαι με λίγα λόγια λίγος, καλό είναι να πας σπίτι σου και να ασχοληθείς μόνο με την οικογένεια σου. Δεν θέλω να με προστατεύεις άλλο, η στοργή σου και η προδέρμ σου μου κάνει κακό.

Αν είχες λιγο φιλοτιμο επρεπε οταν εδερναν γεροντια -γυναίκες και αθώους και ψεκαζαν με καρκινογόνες ουσίες τον κοσμο να είχες παραιτηθει. όμως οι αντρες στην εποχή μας σπανιζουν

Ένας καρκινοπαθής που σε λιγο δεν θα μπορω να πληρωσω σε αυτα που ψήφισες, (ναι) ίσως ο θάνατος να ηταν λυτρωση που καποια στιγμη θα ερθει λογω της ασθένειας, αλλα τα παιδια μου τι φταινε για τις μα...ες τις δικές σας. Τα παιδια σου εσυ τα έχεις εξασφαλισει, όπως και ολοι οι ομοιοι σου.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!