tromaktiko: Πού είναι η Δικαιοσύνη; Πού είναι οι Εισαγγελείς;

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Πού είναι η Δικαιοσύνη; Πού είναι οι Εισαγγελείς;



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Ζούμε πρωτοφανείς και επικίνδυνες καταστάσεις που δεν έχουμε ξαναζήσει τόσο απροκάλυπτα στην νεότερη ιστορία του Ελληνικού κράτους.

Που είναι η Δικαιοσύνη; Που είναι οι Εισαγγελείς;
Πότε άλλοτε έχει ξανασυμβεί να βγαίνουν εκλεγμένοι από τον λαό Βουλευτές (Ρομπόπουλος, Αθανασιάδης) και να καταγγέλλουν δημόσια ότι εκβιάστηκαν για να ...
ψηφίσουν αυτό που επέβαλε η κομματική πειθαρχίας των ξεπουλημένων της Χούντας που μας κυβερνά.
Ουδόλως έχει σημασία αν οι παραπάνω λένε αλήθεια ή ψέματα για να δικαιολογηθούν για την πράξη τους στους ψηφοφόρους τους.
Σημασία έχει η μπόχα που αναβλύζει από το τέλμα και την σαπίλα του πολιτικού κατεστημένου το οποίο στο ψυχορράγημα του, ξεπουλάει την πατρίδας μας και εξαθλιώνει τον λαό μας χρησιμοποιώντας φασιστικές και παρακρατικές μεθόδους που η ποιότητα και το μέγεθος τους είναι πρωτόγνωρες στα παγκόσμια χρονικά.

Οι άνθρωποι είναι οι σύγχρονοι “Εφιάλτες” και σίγουρα έχουν κανονίσει την απόδραση τους σε εξωτικά μέρη μόλις επιτελέσουν το βρωμερό έργο τους.
Λυπάμαι τους Αθανασιάδηδες τους Ρομπόπουλους και τους λοιπούς συγγενείς οι οποίοι θα μείνουν πίσω και σίγουρα θα βιώσουν την οργή του λαού (ήδη κανένας τους δεν μπορεί να κυκλοφορήσει άνευ ισχυρής αστυνομικής προστασίας) μια και δεν είχαν το αντριλίκι και το σθένος να αντιδράσουν σε όλα αυτά αλλά αντιθέτως συνηγόρησαν και συμμετείχαν στην προσπάθεια καταστροφής της πατρίδας μας.

Φίλες/οι ο γκρεμός είναι πλέον ορατός και ταξιδεύουμε όλοι μαζί ολοταχώς προς αυτόν με τα φρένα σπασμένα, εκτός αν κάποιοι από εμάς για να σταματήσουν αυτή την πορεία αποφασίσουν ακόμα και ματώνοντας να βάλουν μπροστά τα κορμιά τους!
Τα περιθώρια τελείωσαν, έπρεπε να έχουμε αντιδράσει από Εχτές!... στο Σήμερα μοιάζει να είναι αργά και το Αύριο να μην υπάρχει καθόλου!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!