tromaktiko: Σαθρό πολιτικό σύστημα - Προσοχή από όλους μας!

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Σαθρό πολιτικό σύστημα - Προσοχή από όλους μας!



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κρατάει μια θέση γλάστρας, που αμείβεται με παχυλότατο μισθό και απολαμβάνει τη χλιδή της ανυπαρξίας του...

Όσον αφορά στους βουλευτές και υπουργούς του κυβερνώντος κόμματος, αποδείχθηκε πολλάκις ότι αποτελούν συντεταγμένο κοπάδι άβουλων όντων που άγονται και φέρονται από έναν ΑΝΕΠΑΡΚΗ πρωθυπουργό, με αντάλλαγμα τον πλούσιο μισθό τους!
Για ένα πράγμα να είναι σίγουρος ο Ελληνικός λαός: Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ευαισθησίες, δεν έχουν αναστολές. Είναι Επαγγελματίες ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ και ζουν και αναπνέουν με τις ψήφους που κάθε φορά υποκλέπτουν από εμάς τους αφελείς. Είναι αυτοί που ζουν με τα λεφτά μας, αυτοί που κάνουν περιουσίες εις βάρος μας, αυτοί που έχουν παράνομες βολες, παράνομες πισίνες και πολλά λεφτά που αποκομίζουν με πολλούς τρόπους που έχουν εφεύρει!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Χαίρονται με την ΑΠΟΧΗ μας ή με την ΛΕΥΚΗ ψήφο, γιατί από το σαθρό σύνταγμα που τους καλύπτει εκλέγονται - χωρίς αναστολές - ακόμη και με αποχή της τάξης του 80%!!!!
Μην ακούτε ότι η μεγάλη αποχή θα τους δημιουργήσει πρόβλημα και άλλα παρόμοια. Απλά στην μεγάλη αποχή εννοείται ότι ευαισθητοποιείται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ακυρώνει - αν θέλει - τις εκλογές!!! Ποιος το κάνει αυτό; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίες, αν και εφόσον το επιτάσσουν οι περιστάσεις!! Δηλαδή πιάσε το αυγό και κούρευτο ...
Αυτοί, φίλοι μου, είναι ικανοί να φτιάξουν βουλή και να κυβερνήσουν ακόμη και με έγκυρα φηφοδέλτια της τάξης του 20%. Τότε μάλιστα μπορεί να αποκτήσουν και τα δύο μεγάλα κόμματα μαζί ποσοστό πλειοψηφίας περί το 70%.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!