tromaktiko: Απαντηση σχετικα με: Ιδιωτικός τομέας...ένα μεγάλο αγκάθι

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Απαντηση σχετικα με: Ιδιωτικός τομέας...ένα μεγάλο αγκάθι



Ο "φιλος" μας κουφανε ολους. Παρτα λοιπον για να μαθαινεις, -Ο δημοσιος τομεας ειναι αυτος που λειτουργει με γνομωνα το ελληνικο συμεφερον? (αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_7422.html) (Εδω γελανε, το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι. Καταληλοτερος πρωθυπουργος ο ΚΑΝΕΝΑΣ με 42,5%).
-Ο δημοσιος τομεας ενδιαφερεται για το κερδος ολων των Ελληνων? Εγω ρε "φιλε" δεν ξερω και πολλους να εχουν τα προνομια των δημοσιων υπαλληλων. Εκτος και αν εννοεις οτι εχεις πρωτυπο να γινουμε ολοι σαν τον Φωτοπουλο της ΓΕΝΟΠ να ζηταμε επιχορηγησεις απο Δεες και Οτεδες για ταξιδακια στα Μαροκα.
-Θελεις μηπως να ζητησουμε απο τους εργοδοτες μας να δουλευουμε 6,5-7 ωρες οπως εσεις και να εχουμε επισης τις αποδοχες σας? Το εχεις δει πουθενα αλλου στον κοσμο (τον προηγμενο, ετσι? οχι στην Μποτσουανα) αυτο? Φυσικα εσεις με την μονιμοτητα που εχετε δεν καταλαβαινετε τιποτα. Εγω αν κλεψω, η δεν ερθω στην ωρα μου, η αν ειμαι αγενης θα με απολυσουν ενω εσενα το πολυ-πολυ να σε επιπληξουν (γελανε και οι πετρες).
-Εσεις δεν χρειαζεστε ψευδαισθησεις για να αποκτησετε πισινες, κινητα, ακριβα αυτοκινητα κ.α. Τ' αρπαζετε νταβατζιλικι με τα γρηγοροσημα, τα φακελακια, τα λαδωματα.
-Ειμαι σιγουρος οτι εχεις απλετο χρονο για τα μπουμπουκια σου (τα παιδιακια σου ντε). Αν δε θελεις να πας στη δουλεια, δεν πας ρε παιδι μου, ή στη χειροτερη δουλευεις κανα δυο ωρες και μετα τα βλεπεις με την ησυχια σου. Ετσι δεν ειναι?
-Ειμαι σιγουρος οτι οποτε και αν πατας το ποδι σου στη "δουλεια" σου, ακους τα τραγουδια σου, διαβαζεις τα βιβλια σου κι ολα αυτα χωρις να υπαρχει καποιο προβλημα, αφου και να εμφανιστει καποιος προισταμενος τον εχετε.......γραμμενο (μονιμοι γαρ, τι θα παθετε?).

Αντε ρε Ελληνες, ολοι για την μονιμοτητα. Αντε να προσπαθησουμε ολοι μαζι στα προτυπα της παλαι ποτε ΕΣΣΔ, της δυνατης Κουβας, της προ 10ετιας Κινας, της ρομαλεας Β. Κορεας (ξεχασα κανενα ΜΟΝΙΜΟ κρατος?).

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!