tromaktiko: Είμαι η μπουμπουλινα της ξενιτιάς

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Είμαι η μπουμπουλινα της ξενιτιάς



Προτιμώ πάντα να πηγαίνω διακοπές στην Ελλάδα εκεί που τρώω τσάμπα στο σπίτι των δικών μου ενώ εσείς παίρνετε διακοποδανεια να πάτε μέχρι τα καμένα βούρλα!!
Αγοράζω πάντα Ελληνικά κρασιά ούζα μπύρες ρετσίνες και άμα δεν τα βρω λέω σε κανένα άλλον Έλληνα όπως θα έρθει να μου φέρει και τάχα μου ξεχνώ το πορτοφόλι μου στο σπίτι και δεν του τα πληρώνω (κατά λάθος πάντα ) ..Δεν αφήνω ποτέ τα παιδιά μου να πίνουν whiskey on the rocks Mojito, Vodka αυτά είναι μόνο κακές συνήθειες των άλλων Ελλήνων αλλά όχι των δικών μου παιδιών!!! Βλέπω πάρα πολύ σήριαλ στην TV και είμαι πάντα ενημερωμένη τι κάνουν εκεί κάτω στην Ελλάδα!! (ας είναι καλά ο Φώσκολος) ΔΕΝ αφήνω τα παιδιά μου να να μάθουν ξένες γλώσσες αφού 5 φορές την εβδομάδα πάνε σε αγγλικά σχολεία και μια φορά την εβδομάδα τα στέλνω να μάθουν και τα βασικά Ελληνικά που θα τους χρειαστούν όταν θα ξεκινήσω δικαστικό αγώνα ενάντια στ αδέλφια μου για να τους φάω το σπίτι .Τι έκαναν άραγε αυτά τα αδέλφια και πρέπει να είναι μόνο δικό τους το σπίτι? Επειδή κοίταξαν την μάνα και τον πατέρα ?Επειδή τους πήγαν στον γιατρό ? Επειδή τις κρύες νύχτες του χειμώνα φρόντιζαν για την ζεστασιά τους? Ε και ? Ξέρουν πόσα πιάτα έπλενα εγώ τότε που έκαναν αυτές τις δουλείες ε? Ξέρουν πόσες νύχτες έμεινα αχτένιστη γιατί η κομμώτρια μου κοιμόταν ? Ξέρουν τελικά αν τα νυχάκια μου έχουν φαγωθεί από τα πιάτα και θέλω πεντικιούρ μανικιούρ ? Αχ να ήξεραν τι κλαρίνα άκουγα εγώ όταν αυτά τα αδέλφια μου άκουγαν ξένη μουσική για να είναι ΙΝ στο χωριό μας!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥΣ!! Όμως δεν σκάω είμαι η μπουμπουλινα η αγωνίστρια και τα κατάφερα!! Στέλνω και τα παιδιά μου στα πανηγύρια να χορεύουν κανένα ζεϊμπέκικο να φέρνουν λεφτά στο σπίτι (στην ουσία τα κάνω μαϊμούδες αλλά δεν τους το λέω) Τα παιδιά τα δικά μου ποτέ δεν θα βρίσουν Ελληνικά αυτά είναι για τους άλλους μόνο.. fack you.. fack of.. kiss my ass ..και τέτοια ξέρουν !!! Σας άφησα παπαρούνες όταν έφυγα κι αντί να τις καλλιεργήσετε τις φάγατε αχάριστοι Ελληναρες κι εγώ αναρωτιέμαι τώρα πως θα παντρέψω τα παιδιά μου χωρίς παπαρούνες ε? Καλά κάνω εγώ λοιπόν που δεν θέλω να πάει το αγόρι στον Ελληνικό στρατό και το κορίτσι να βρει Έλληνα γαμπρό (αφού τα λεφτά μου θα θέλει να φάει αυτός!!!) Είμαι η μπουμπουλινα της διασποράς και πληρώνουν τα αδέλφια μου φόρους στην Ελλάδα άρα πληρώνω κι εγώ μαζί τους (μη κοιτάτε που δεν τους στέλνω χρήματα τους τα χρωστώ μωρέ πως κάνετε έτσι ?) Είμαι η μπουμπουλινα της ξενιτιάς και όταν σταματήσω να πλένω πιάτα θέλω να έρθω στην πατρίδα μου και αν πάθω κάτι να τσακιστούν όλοι να μου βρουν σουίτα στο HILTON και να έρθουν οι καλύτεροι γιατροί του κόσμου να με κοιτάξουν γιατί αξίζω σαν μπουμπουλινο-greca!!!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .....
Υ.Γ Ελληναρες μου από δω και πέρα να ΜΗΝ κατουράτε όρθιοι να μη βραχούν τα ποδια σας όπως λέει η φιλενάδα μου η Αλέκα!! Και θα της πω το Ελληνικότατο αρχιδια-τραγος πες αλεύρι. η Αθηνά σε γυρεύει!!!!

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!