tromaktiko: Ο γάμος δεν έγινε γιατί ο γαμπρός ήταν... νύφη!

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ο γάμος δεν έγινε γιατί ο γαμπρός ήταν... νύφη!



Έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες για γάμους που ακυρώθηκαν την τελευταία στιγμή και κάθε μια έχει πιο τρελή δικαιολογία από την άλλη!
Αυτό όμως που συνέβη στις Ινδονησία, η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε!

Μια οικογένεια ετοιμαζόταν να παντρέψει την κόρη, όταν προς έκπληξή τους διαπίστωσαν ότι ο γαμπρός ήταν... γυναίκα! Το «μυστικό» αποκάλυψε ο πρώην σύντροφος της νύφης, που μάλλον δεν άντεχε να βλέπει την πρώην του να παντρεύεται γυναίκα!
Όλα ήταν έτοιμα και τα μέλη της οικογενείας και φίλοι είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την ισλαμική τελετή στη δυτική Ιάβα, όμως το γεγονός ότι ο «γαμπρός» δεν είχε καλέσει τους συγγενείς του προκάλεσε υποψίες στο σόι της νύφης.
Σύμφωνα με σημερινό δημσίευμα της εφημερίδας Jakarta Globe, τις υποψίες ενέτεινε το γεγονός ότι ο γαμπρός «Ρίο» δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για το γάμο.
«Οι υποψίες έγιναν εντονότερες καθώς η βαριά φωνή του γαμπρού ξαφνικά έγινε γυναικεία,» είπε στην εφημερίδα ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Κρισνάντι, προσθέτοντας ότι ο γαμπρός είχε ανδρικό σωματότυπο και με τη νύφη Νουράινι, είχαν γνωριστεί πριν από επτά μήνες.
Η ομοφυλοφιλία δεν είναι παράνομη στη χώρα αυτή με το μεγαλύτερο ποσοστό μουσουλμάνων, ωστόσο δεν επιτρέπονται οι γάμοι μεταξύ ανθρώπων του ιδίου φύλου.
Και επειδή όλα ήταν έτοιμα για την τελετή και οι καλεσμένοι είχαν ήδη ραφτεί και στολιστεί, είπαν να μην τους στερήσουν τη χαρά και να τους δώσουν το γάμο που τους υποσχέσθηκαν! Πάντρεψαν την κόρη τους με τον πρώην της τον Κιμάν!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!