tromaktiko: Τίτλοι τέλους για Βιτόλο!

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Τίτλοι τέλους για Βιτόλο!



Ο Βίκτορ Βιτόλο έριξε την αυλαία του στον ΠΑΟΚ μετά την συνάντηση με τους Ζαγοράκη και Βρύζα.  Ο Ισπανός έμεινε ελεύθερος και οδεύεις προς τον Παναθηναϊκό. Χαρίζει τα δεδουλευμένα.

Ο αμυντικός μέσος, μαζί με τους εκπροσώπους του (τον Ελληνα και τον Ισπανό) ολοκλήρωσαν το ραντεβού τους με τον πρόεδρό του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη και τον τεχνικό διευθυντή Ζήση Βρύζα και ο Βιτόλο είναι πλέον ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τα πράγματα είχαν δείξει από χθες πως ο Βιτόλο θα άνοιγε την πόρτα της εξόδου από την Τούμπα και το... διαζύγιο επισιμοποιήθηκε με το σημερινό και τελευταίο ραντεβού.

Στη συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ο 28χρονος άσος επέμενε στη θέση του τονίζοντας πάνω από δέκα φορές πως: «Θέλω να φύγω. Δεν μπορώ να καθίσω άλλο». Και έτσι έγινε.

Ο Βιτόλο είπε προς τον Ζήση Βρύζα πως θα χαρίσει και ένα πολύ μεγάλο ποσό από τα δεδουλευμένα του (του οφείλονται περίπου 350.000 ευρώ). Πάντως, ο Βρύζας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στην υπόθεση του Ισπανού μιας και είχε πάρει την απόφαση του και δεν την άλλαζε με τίποτα.

«Κλεισμένος» από Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινώσει και επίσημα την λύση της συνεργασίας του με τον Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος έχει προτάσεις από τον Παναθηναϊκό, την Σανταντέρ και την Βιγιαρεάλ. Ολα δείχνουν πως θα γίνει κάτοικος Παιανίας αφού θεωρείται κλεισμένος από το τριφύλλι, έχοντας συμφωνήσει προφορικά με τους πράσινους. Ο 28χρονος άσος θα αναρτήσει και δήλωση για τους λόγους της αποχώρησης του από τον ΠΑΟΚ.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!