tromaktiko: Θα αποδοθούν ευθύνες επαναλαμβάνει ο Γενικός Εισαγγελέας

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Θα αποδοθούν ευθύνες επαναλαμβάνει ο Γενικός Εισαγγελέας



Ο Γενικός Εισαγγελέας, Πέτρος Κληρίδης.Την ετοιμότητά του να δεχθεί στο γραφείο του τους συγγενείς και το μάρτυρα της φονικής έκρηξης στην ναυτική βάση ''Ευάγγελος Φλωράκης'', επανέλαβε ο Γενικός Εισαγγελέας Δημοκρατίας Πέτρος Κληρίδης, κατά την αποχώρησή του από τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας που εξετάζει το όλο περιστατικό.

Νωρίτερα και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρία της Επιτροπής Άμυνας, συγγενής των θυμάτων ενημέρωσε τον κ. Κληρίδη ότι μάρτυρας της υπόθεσης, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμη σε νοσοκομείο δέχθηκε επανειλημμένα απειλές, προκειμένου να μη μιλήσει για πράγματα που γνωρίζει σχετικά με το περιστατικό. Ο κ. Κληρίδης διαβεβαίωσε τους συγγενείς ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος ανά πάσα στιγμή να τους δεχθεί στο γραφείο του για να δώσουν κατάθεση.

"Έχετε ακούσει όταν του είπα ότι είμαι στη διάθεσή του να έρθει οποιαδήποτε ώρα θέλει μαζί με το συγκεκριμένο μάρτυρα'', ανέφερε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων γύρω από τη συζήτηση που είχε με συγγενείς των θυμάτων της φονικής έκρηξης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!