tromaktiko: Ο ναυαγός Βενιζέλος και η … στρατιωτική πειθαρχία

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ο ναυαγός Βενιζέλος και η … στρατιωτική πειθαρχία



Για «ναυάγιο» του νέου υπουργού οικονομικών μιλούν πλέον ακόμη και μέσα στην κυβέρνηση, μετά τη συζήτηση που άνοιξε, με ευθύνη δική του, για την επιλεκτική χρεοκοπία. Η σπουδή του Βενιζέλου να θέσει το θέμα, αναστατώνοντας την κοινωνία και τις αγορές, σχολιάζεται αρνητικά μέσα στην κυβέρνηση κι όπως λένε κορυφαίοι υπουργοί, όπως ο Χάρης Καστανίδης, ποτέ σε κανένα υπουργικό συμβούλιο δεν ετέθη προς συζήτηση το ζήτημα.«Αν δεν πρόκειται για γκάφα του πρωτάρη, τότε υπάρχει θέμα με τους χειρισμούς του Βενιζέλου» έλεγε συνάδελφός του το απόγευμα της Πέμπτης.

Το κλίμα επιδεινώθηκε κι άλλο για τον υπουργό Οικονομικών, από την αποστροφή του σε ομιλία του στη βουλή περί «στρατιωτικής πειθαρχίας».

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης επιτέθηκαν με σφοδρότητα στον Ε. Βενιζέλο. Ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, δήλωσε πως «μετά τα τανκς του κ. Πάγκαλου, ήρθε σήμερα η στρατιωτική πειθαρχία του κ. Βενιζέλου.

Να τους χαίρεται η κυβέρνηση τους δύο αντιπροέδρους της που ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον σε εκβιαστικά και αντιδημοκρατικά διλήμματα».
kentrinews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!