tromaktiko: Σχόλιο σε: "Μόνο εγώ το βλέπω"

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Σχόλιο σε: "Μόνο εγώ το βλέπω"



Πρώτα θέλω να σχολιάσω ότι ναι μεν φαίνεται να κουνίεται το γκλοπ προς τον διαδηλωτή αλλά τουλάχιστον εγώ δεν διακρίνω να τον ακουμπάει...
 Αφορά την δημοσίευση http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_9574.html#more
Ο λόγος βέβαια που γράφω είναι άλλος. Γράφτηκαν ότι πήγαν για ειρηνική διαδήλωση κλπ αλλά στο βιντεάκι μόνο αυτό δεν φαίνεται πετάνε τα πάντα ξύλα πέτρες καρέκλες. Λέω εγώ λοιπόν που πήγαν οι ειρηνικοί διαδηλωτές. Βλέπουν τα ΜΑΤ και κρύβονται μες το μετρό και επειδή θεωρούν ότι εκεί δεν θα τους πειράξουν και επιτίθενται με ότι βρουν. Μόλις τα ΜΑΤ υποχωρούν λίγο άντε πάλι έξω και επιθέσεις. Το ξέρω ότι θα σχολιαστεί πολύ αλλά σκέφτηκε κάνεις ότι αν βγαίναν έξω ήρεμα σαν άνθρωποι και όχι ως ανεξέλεγκτος όχλος δεν θα τους πείραζαν. Δεν ενόχλησαν τον άνθρωπο που τις σκάλες ήρεμα (1.18) όταν όμως άρχισαν να πετάνε ότι βρίσκαν μπροστά τους, αντιδρούσαν και τα ΜΑΤ. Μέσα σ'αύτο τον όχλο ένας να πετάξει πέτρα θα τον ακολουθήσουν οι άλλοι με τούβλα, και έτσι εύκολα μετατρέπεται μια ειρηνική διαδήλωση σε πόλεμο.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και κάτι άλλο πολλά ακούγονται ότι τα ΜΑΤ είναι χαμηλού μορφωτικού και νοητικού επιπέδου για αυτό όταν έχουν εξουσία δεν ξέρουν πως να την χρησιμοποιήσουν και βγάζουν απωθημένα. Αναρωτήθηκε κάνεις αν το ίδιο ισχύει για όλο τον κόσμο που ήταν εκεί. Αγανακτισμένοι πονεμένοι (με το δίκιο τους) που όταν θα δοθεί η ευκαιρία να ξεσπάσουν το κάνουν χωρίς να σκέφτονται ότι οι ίδιοι καταστρέφουν αυτό που χτίσανε. Ας αναρωτηθούμε πως ελέγχεται ένας ανεξέλικτος όχλος. Διαφωνώ με την βία που ασκήθηκε και κάθε λογής βία, αλλά τελικά ποία είναι η λύση. Ας στρέψουμε το μίσος στην σωστή κατεύθυνση. Σε όλους αυτούς που μας ρουφάνε το αίμα και όχι στα ΜΑΤ, όχι στον απέναντι μας ότι δουλειά και να κάνει.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!