tromaktiko: Σχετικα με το "Μαζική άρνηση στράτευσης απ΄όλους τους νέους"

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Σχετικα με το "Μαζική άρνηση στράτευσης απ΄όλους τους νέους"



Θα ηθελα να απαντησω σε αυτον που το γραφει σε ποιο κινημα ανηκει γιατι αυτα δεν μπορει καποιος θα του τα εβαλε στο κεφαλι.
Ζουμε στην Ελλαδα χωρα ηρωων που εχυσαν το αιμα τους για να ειμαστε εμεις εδω ελευθεροι (οσο μπορει να το πει κανεις) και δεν θα τιμησεις αυτους που σκωτοθηκαν για σενα? Αλλα αν δεν σε ενδιαφερει εσενα τι κανανε αυτοι τοτε να το κρατας για τον εαυτο σου γιατι εισαι μειονοτητα απο αυτους που δεν τους ενδιαφερει τι κανανε αυτοι και να μην προσπαθεις να περασεις την πρωσοπικη σου αποψη σαν γεγονος και αληθεια γιατι ξερεις πως λεγεσαι? "Φασιστας" Αμα "φιλε μου" γινει πολεμος (υποθετικα μιλαμε) οι πρωτοι που θα γυγουν μαζι με τους πολιτικους θα εισαι και εσυ μαζι γιατι δεν νομιζω να θεωρης την Ελλαδα πατριδα σου, ετσι? Οσο για την Τουρκια που λες κανεις τεραστιο λαθος αν νομιζεις οτι δεν ειναι προθυμη να χαλασει λεφτα για στρατιωτικες επιχειρησεις εναντιων της Ελλαδας αν βρει αφορμη η ευκαιρια να το κανει. Πηγα στρατο και δεν το μετανιωσα καθολου γιατι εκει θα μαθεις να σεβεσαι και να πειθαρχεις. Αμα δε πας δε μπορεις να καταλαβεις τι εννοω. Οι καλυτεροι μηνες στη ζωη ενος "αντρα" ειναι ο στρατος, ολοι οπου σταθουν και οπου βρεθουν για την θητεια τους θα μιλανε με γεματες εμπειρίες και διαφορα γεγονοτα που τον σημαδεψαν. Οσο για τους ανυποκακτους και του αντιρισιες συνηδεισης η Ελλαδα ειναι ενας τοπος που για αυτον θα ειναι βαρος. Αυτος ο τοπος που εχει ποτιστει με αιμα αγωνες απο ηρωες και με ανθρωπους που αλλαξαν την ανθρωποτητα. Οσο για τα φασιστικα που λες και τα χρυσαυγητικα που φωναζουν μαλλον εισαι πολυ θολομενος απο το μισος για την χρυση αυγη γιαυτο λες οτι φωναζουν "χρυσαυγιτικα" .... αν ειναι δυνατον.... υποθετω εισαι φοιτητης που πλησιαζει ο καιρος της θητειας σου και σε εχει κοψει κρυος ιδρωτας στη σκεψη οτι θα πρεπει να εχεις εχεις υποκοη και πειθαρχεια. Αμα εχεις κανενα βισμα χρισημοποιησετο αλλα να περασεις τα συμφεροντα σου στους αλλους επειδη εσυ δε θελεις να πας να υπηρετησεις την πατριδα σου αυτο δεν ειναι δικαιωμα σου. Αντε και καλη θητεια!

Τα κομματα ολων των ειδων πρεπει να βγουν απο τα πανεπιστήμια γιατι καταστρεφουν τα παιδακια. Αυτο δε το θεωρεις φασιστικο που σε καταπινουν τα κομματα με το που πατησεις το ποδι σου στο πανεπιστημιο? Καλο καλοκαιρι με υγεια και καλα μυαλα!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!