Το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας κατά το περσινό καλοκαίρι, έφερε τον κόσμο της υψηλής μαγειρικής στην Κρήτη, δημιουργώντας ένα γεγονός που έστρεψε το βλέμμα της μαγειρικής ελίτ της Ευρώπης πάνω στο Domes. Περισσότερα από 50 πρωτότυπα πιάτα, παρουσιάστηκαν από κορυφαίους σεφ στις επτά εβδομάδες που διήρκεσε και 700 επισκέπτες είχαν την τύχη να γίνουν μέτοχοι της απόλυτης γαστρονομικής εμπειρίας, που πρόσφεραν βραβευμένοι με αστέρια Michelin σεφ όπως ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Yves Mattagne, ο Marco Garfagnini και ο Franck Putelat.
Όπως και πέρυσι, στο φετινό 2ο Φεστιβάλ, ένας σεφ κάθε Σαββατοκύριακο αναλαμβάνει να καταθέσει τις δικές του γευστικές προκλήσεις με στόχο να προκαλέσει αλλά και να ικανοποιήσει τον ουρανίσκο των πιο απαιτητικών επισκεπτών. Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου την εκκίνηση κάνει ο Γάλλος σεφ Philippe Geneletti, που παρά το νεαρό της ηλικίας του συγκαταλέγεται στους επιτυχημένους σεφ, διαθέτοντας ήδη ένα αστέρι Michelin από το 2009. Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί στις 30 Αύγουστου. (Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, το τηλέφωνο του ξενοδοχείου για κρατήσεις είναι 28410 43500).