tromaktiko: Η Τράπεζα Κύπρου βράβευσε άριστους μαθητές και φοιτητές

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Η Τράπεζα Κύπρου βράβευσε άριστους μαθητές και φοιτητές



Η Τράπεζα Κύπρου βράβευσε στις 6 Ιουλίου, 130 τελειόφοιτους μαθητές και φοιτητές , των σχολών της Μέσης και Ανώτατης Εκπαίδευσης της Κύπρου οι οποίοι αρίστευσαν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας, την εκδήλωση των βραβεύσεων τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Δημητρίου και η Δήμαρχος Λευκωσίας, Ελένη Μαύρου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου, Αντρέας Ηλίαδης τόνισε ότι αυτά τα νέα παιδιά αξίζουν την βράβευση αφού παρόλο το δύσκολο των ημερών τόλμησαν να θέσουν στόχους και να τους πετύχουν αριστεύοντας.

Ο κ. Ηλιάδης στην ομιλία του ανέφερε επίσης ότι η Τράπεζα Κύπρου, «ως ένας Οργανισμός με όραμα, αλλά και πρωτοπόρος όχι μόνο στα χρηματοοικονομικά, αλλά και στην εφαρμογή των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων, συμπορεύεται με τη νέα γενιά η οποία είναι το συνώνυμο της ανάπτυξης και της τεχνολογίας».

Τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού ευχαρίστησε τα παιδιά από το Ριζοκάρπασο τονίζοντας ότι «επιβιώνουν κάτω από δύσκολες συνθήκες, δίνοντάς μας μαθήματα ζωής και πατριωτισμού».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της Μυρτάνης Πιερή, νικήτριας του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Famelab, και με μουσικό πρόγραμμα από τον Λουκά Γιώρκα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!