tromaktiko: «Θα είμαστε καλύτεροι»

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

«Θα είμαστε καλύτεροι»



Αναχώρησε για Μόναχο και κατόπιν για Αυστρία η αποστολή του Παναθηναϊκού για την προετοιμασία. Αισιόδοξος ο Κατσουράνης.

«Πέταξε» για Αυστρία είναι η αποστολή του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι επιβιβάστηκαν λίγο πριν τις 15.00 στο αεροπλάνο που έχει προορισμό το Μόναχο και από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο μαγευτικό Κίτσμπουελ για να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι παίκτες του ήταν αρκετά ευδιάθετοι, με τον Πορτογάλο πάντως να αποφεύγει να τοποθετηθεί, κάτι που έκανε ο Κώστας Κατσουράνης. Ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος για τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός πως επικρατεί διοικητική αβεβαιότητα στην ομάδα και ο Τζιμπρίλ Σισέ αναχωρεί για άλλες πολιτείες χωρίς ακόμα να έχει γίνει κάποια κίνηση για την ενίσχυση του «τριφυλλιού».

Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη στο πρώτο ματς: «Έχουμε ένα παιχνίδι στις 26-27 και για αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα για να είμαστε έτοιμοι. Είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια, το ξέρουμε αυτό από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά νομίζω ότι η ομάδα θα είναι πολύ καλή φέτος. Τόσο που οι περισσότεροι εδώ στην Ελλάδα δεν θα το περιμένουν και αυτό είναι καλό για μας. Κάθε χρόνο που περνάει η ομάδα δένεται και πιο πολύ, οι ποδοσφαιριστές ξέρουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Υπάρχει επίσης ένας προπονητής που κάνει σοβαρή δουλειά και το έχει αποδείξει στις άλλες του ομάδες. Για μένα αυτό είναι το σημαντικό ότι έχουμε ακόμα ένα χρόνο μαζί και καλύτερες σχέσεις και αυτό πιστεύω θα φανεί στο γήπεδο».

Για τον Τζιμπρίλ Σισέ είπε: «Ηρθε μας χαιρέτησε Σίγουρα ήταν συγκινητικό είμαστε δύο χρόνια μαζί. Περάσαμε πολλές έντονες στιγμές. Του ευχηθήκαμε καλή τύχη και να είναι υγιής. Το ίδιο είπε και εκείνος και ότι θα μας βλέπει όπου κι αν βρίσκεται και ότι θα μπούμε στους ομίλους», ενώ αναφορικά με τον στόχο της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είπε: «Σίγουρα αυτός είναι ο στόχος μας, ο μεγαλύτερος και πιο δύσκολος, μην κρυβόμαστε είναι δύσκολος στόχος. Πρέπει να κοιτάξουμε τα πρώτα ματς, όπου θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες για να περάσουμε στον επόμενο προκριματικό και θα δούμε μετά και την κλήρωση»

Για τους Φουρλάνο, Τριανταφυλλόπουλο και Ταμπάκη που προέρχονται από την ομάδα νέων επισήμανε: «Όλοι ξέρετε τις απόψεις μου. Είμαι στο ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και αυτό είναι το σωστό. Οι ομάδες στην Ελλάδα πρέπει να πουλάνε και όχι να αγοράζουν. Ο κόσμος πρέπει να το στηρίξει αυτό. Γιατί να αγοράζουμε και να μην πουλάμε. Δεν είμαστε ούτε Ισπανία ούτε Γαλλία».

Μπιάρσμιρ: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα λεγόμενα του Ματίας Μπιάρσμιρ που ευχήθηκε τα καλύτερα για τη νέα σεζόν: «Είναι πολύ σημαντικό το να συμμετέχεις στο Τσάμπιονς Λιγκ έστω και στα προκριματικά. Είμαστε αισιόδοξοι πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν και θα ήθελα να παίξω αρκετά. Θα δουλέψουμε σκληρά στην Αυστρία αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν έχω μιλήσει πολύ με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Ο Σισέ μας αποχαιρέτησε και ήταν συγκινητική στιγμή. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο».


www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!