tromaktiko: «Δεν θα το πιστεύετε»!

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

«Δεν θα το πιστεύετε»!



Μπορεί πολλοί να θεωρούν υποβαθμισμένο το πράσινο ρόστερ, ωστόσο ο Κατσουράνης μιλώντας πριν την αναχώρηση για το Κίτσμπουελ δήλωσε βέβαιος πως... ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος τόσο που... «δεν θα το πιστεύετε»! Οι πράσινοι πέταξαν (στις 15:30) με προορισμό το Κίτσμπουελ (μέσω Μονάχου) χωρίς όμως να έχουν διάθεση για πολλά λόγια στο αεροδρόμιο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θέλησε να πει κάτι και τον... λόγο πήρε ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο διεθνής άσος ρωτήθηκε για το πρώτο ματς, που είναι ευρωπαϊκό και αν οι πράσινοι θα είναι έτοιμοι: «Έχουμε ένα παιχνίδι στις 26-27 και για αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα για να είμαστε έτοιμοι. Είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια, το ξέρουμε αυτό από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά νομίζω ότι η ομάδα θα είναι πολύ καλή φέτος. Τόσο που οι περισσότεροι εδώ στην Ελλάδα δεν θα το περιμένουν και αυτό είναι καλό για μας».

«Θα φανεί στο γήπεδο»

Ο Κατσούρ εμφανίστηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη νέα σεζόν παρότι από τον σύλλογο αποχώρησαν πολλοί και σημαντικοί παίκτες: « Εγώ είμαι αισιόδοξος καθώς οι περισσότεροι παίκτες είμαστε στο τρίτο χρόνο μαζί. Θα τα πάμε καλά, αν και πολλοί δεν το περιμένετε. Δεν θα το πιστεύετε.

Θέλουμε πρωταρχικά να μπούμε στους ομίλους παρότι είναι δύσκολο πέρα από κάθε αλλλη φορά. Πρέπει να κοιτάξουμε τα πρώτα ματς, όπου θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες για να περάσουμε στον επόμενο προκριματικό και θα δούμε μετά και την κλήρωση. Υπάρχει επίσης ένας προπονητής που κάνει σοβαρή δουλειά και το έχει αποδείξει στις άλλες του ομάδες. Για μένα αυτό είναι το σημαντικό ότι έχουμε ακόμα ένα χρόνο μαζί και καλύτερες σχέσεις και αυτό πιστεύω θα φανεί στο γήπεδο».

Συγκίνηση με Σισέ

Οσον αφορά τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο αμυντικός μέσος του τριφυλλιού μίλησε για τον αποχαιρετισμό: «Περάσαμε πολλές έντονες στιγμές και συγκινηθήκαμε. Ο Τζιμπρίλ ήρθε, μας αποχαιρέτησε και μας ευχήθηκε τα καλύτερα. Θα μας παρακολουθεί και του ευχηθήκαμε και εμείς τα καλύτερα», ενώ για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ανέφερε: «Πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή».

«Στην Ελλάδα πρέπει να πουλάνε και όχι να αγοράζουν»

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται και Νέοι με τον Κατσουράνη να είναι σύμφωνος με αυτή την φιλοσοφία: «Όλοι ξέρετε τις απόψεις μου. Είμαι στο ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και αυτό είναι το σωστό. Οι ομάδες στην Ελλάδα πρέπει να πουλάνε και όχι να αγοράζουν. Ο κόσμος πρέπει να το στηρίξει αυτό. Γιατί να αγοράζουμε και να μην πουλάμε; Δεν είμαστε ούτε Ισπανία ούτε Γαλλία», όπως τόνισε.

Ο Κατσούρ δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα για τα στημένα και την θέση που θα αγωνίζεται του χρόνου, αν και είπε πως προτιμάει το κέντρο.

Μπιάρσμιρ: «Στόχος η σκληρή δουλειά»

Δηλώσεις στο αεροδρόμιο έκανε και ο Ματίας Μπιάρσμιρ, ο οποίος επέστρεψε στο τριφύλλι μετά τον δανεισμό του στη Ρόζενμποργκ. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά που θα γίνει στην Αυστρία: «Είναι πολύ σημαντικό το να συμμετέχεις στο Τσάμπιονς Λιγκ έστω και στα προκριματικά. Είμαστε αισιόδοξοι πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν και θα ήθελα να παίξω αρκετά. Θα δουλέψουμε σκληρά στην Αυστρία αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν έχω μιλήσει πολύ με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Ο Σισέ μας αποχαιρέτησε και ήταν συγκινητική στιγμή. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

H...πράσινη αποστολή

Μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας που πέταξε για την Αυστρία και αποτελείται από τους Τζόρβα, Κοτσόλη, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλο, Σπυρόπουλο, Νίνη, Πετρόπουλο, Καραγκούνη, Κλέιτον, Σεϊταρίδη, Κατσουράνη, Μαρίνο, Πλεσί, Ιωαννίδη, Βύντρα, Λέτο, Καρνέζη, Μπιέρσμιρ, Φουρλάνο, Ταμπάκη, Τριανταφυλλόπουλο, Δημούτσο, Μούν, Λεοντίου, Μπουσόνγκ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!