tromaktiko: Αυτό είναι το μοντέλο που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του φίλου του

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Αυτό είναι το μοντέλο που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του φίλου του



Αυτό είναι το μοντέλο που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του φίλου του Η είδηση του θανάτου του γνωστού μοντέλου  έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην κοσμική Αθήνα. Η Βαλέρια Μιζεριάδου άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι του φίλου της που τη φιλοξενούσε στα Βόρεια Προάστια και όλα δείχνουν ότι κατέληξε από παθολογικά αίτια.

Το όνομα της 33χρονης καλλονής είχε συζητηθεί έντονα μετά την παρουσία της στο πάρτυ που είχε κάνει η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεό Πατίτσα στο θωρηκτό Αβέρωφ. Η άτυχη κοπέλα μαζί με άλλες πρώην διαγωνιζόμενες των “Playmate” είχε ρόλο στην υποδοχή των προσκεκλημένων στο θωρηκτό. Η Βαλέρια είχε φορέσει μινι λευκή φούστα και μαύρο σακάκι και είχε αναλάβει να καλοσωρίσει όσους έρχονταν στο πάρτυ του ζευγαριού.
Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο, το γνωστό μοντέλο αντιμετωπίζε διατροφικές διαταραχές και να έχει αδυνατίσει πολύ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Βαλέρια είχε ύψος κοντά στο 1,70 και ήταν 44 κιλά.
Σήμερα αναμένεται να γίνει η επίσημη νεκροψία για να διαπιστωθούν επισήμως τα αίτια τ οκ στην κοσμική Αθήνα από το θάνατο γνωστού μοντέλου.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!