tromaktiko: Απάντηση σε: "Για όσους μίσησαν τους αστυνομικούς"

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Απάντηση σε: "Για όσους μίσησαν τους αστυνομικούς"



Περί μίσους αστυνομικών και σε απάντηση της ανάρτησης http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_72.html πρέπει
να επισημάνω τα παρακάτω για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις κ.α...
Καταρχήν φίλε είσαι εκτός θέματος και εγώ δεν θέλω να
κάνω φιλολογική κουβεντούλα αλλά να μείνω στα γεγονότα, τα οποία έλαβαν χώρα και δεν τα αμφισβητεί κανείς.
Πάντως ψάξτο λίγο πριν απαντήσεις, διότι τώρα έχω σκοπό να γκρεμίσω την άποψή σου ως αναληθή και άκυρη. Λοιπόν...
ξεκινάμε. Είπες:
1) Μίσος..δεν υπάρχει κανένα μίσος απλά δίκαιος θυμός για αυτά που έγιναν και νομίζω ότι έχω το δικαίωμα.. Αλλωστε αυτοί οι άνθρωποι για το ξύλο που ρίχνουν και τους ανθρώπους που σκοτώνουν θα κριθούν..ένα το κρατούμενο φίλε..πάει αυτό!
2) Να μισήσω τον εαυτό μου...μα..αφού δεν μισώ τον άλλο, γιατί να μισήσω εμένα; Πάει κι αυτό.
3) Είχε πει ο κόσμος ότι δεν θα επιτρέψει τέτοια άτομα στις πορείες και απέτυχε;; Δηλαδή συγκρίνεις τον άοπλο οικογενειάρχη, φιλοειρηνικό άτομο με αυτά τα τσο...νια που πάνε και τα σπάνε και που πιθανόν υπάρχει και κάποια συμφωνία άνωθεν για να το κάνουν αυτό; Μα εγώ και να το είπα..εμένα δεν είναι αυτή η δουλειά μου και είμαι αόπλου..Αυτοί που πάνε στα ματ και είναι οπλισμένοι σαν αστακοί δεν θα έπρεπε να έχουν απομονώσει αυτά τα λιγοστά άτομα που πάντα τα χαλάνε όλα;;( αν το ήθελαν, και αν όντως είναι εχθρικά άτομα και δεν είναι δικοί τους)...Εντάξει φίλε ..αν απέτυχε ο κόσμος ο άοπλος και είναι το ίδιο με την οικειοθελή ή άστοχη αποτυχία των οπλισμένων ματ, και το θεωρείς ίδιο αυτό, τότε όποιος το πιστεύει αυτό δείχνει ότι έχει χαμηλή αντίληψη καθότι δεν γίνεται να συγκρίνεις ανομοιογενή πράγματα..
4) Ο κόσμος τους πρόσφερε άσυλο;; Αυτοί μπαίνουν
ανάμεσα στον κόσμο υποκρινόμενοι τους αγανακτισμένους και μετα ξεκινάνε το έργο τους..πάει κι αυτό..πρόσεχε διότι έχεις
εκτεθεί μέχρι τώρα φίλε καθότι ότι έχεις πει είναι άστοχο..
5) Λες να υποχωρήσω..μα γιατί;; Αφού αυτός ο κόσμος έχει πάει
να διαδηλώσει..Δεν πρέπει το γαϊδούρι να με φυλάξει;; Είμαι ελεύθερος άνθρωπος και μπορώ να είμαι ανά πάσα ώρα και στιγμή εκεί..και τέλος..
6) Να μην πλήρωνα το μάρμαρο;; Να είναι κατευθυνόμενα τα χημικά;; Μα, ανόητε (τουλάχιστον) άνθρωπε..δεν έπρεπε επουδενί και ποτέ κανείς να ρίξει καρκινογόνα χημικά. τι αρλούμπα ήταν αυτή που είπες;; έχουν τρόπο να πιάσουν
αυτά τα λιγοστά άτομα που κάνουν τα επεισόδια χωρίς να ρίξουν χημικά, που αυτό τους καθιστά εγκληματίες.και άλλο ένα
παράδειγμα μήπως δεν το κατάλαβες γιατί αυτό δείχνεις (κάνε κάτι γι'αυτό).. ένας τουρίστας είναι στο ξενοδοχείο της πλατείας..
είναι σαν να του λες..μη πας εκει ..ρίχνουν χημικά..μα το θέμα στο ξαναλέω είναι να μην ρίχνουν χημικά!! Το πιασες;; δόξα
Τον Θεό..
Αυτά... πιστεύω να σε κάλυψα..Όσα άλλα και να έλεγες θα στα κατέρριπτα ένα ένα, διότι όταν μιλάς από λάθος βάση, τότε και αυτά που λες θα είναι όλα λάθος!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!