tromaktiko: «Το ΠΑΣΟΚ χάνει τη σοβαρότητα του με γρήγορους ρυθμούς»

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

«Το ΠΑΣΟΚ χάνει τη σοβαρότητα του με γρήγορους ρυθμούς»



Εκ νέου επίθεση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης υποστηρίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ χάνει τη σοβαρότητά του... με πολύ γρήγορους ρυθμούς» και πως η επικοινωνιακή του πολιτική έχει «παγκαλοποιηθεί» πλήρως». Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ότι στελέχη του κόμματός του πρωτοστατούν στους προπηλακισμούς βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας σημειώνει σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής» πως «κίνδυνος για τη Δημοκρατία δεν είναι οι εξαπατημένοι και Αγανακτισμένοι πολίτες».

Προσθέτει ακόμη πως «ο κοινοβουλευτισμός και η Δημοκρατία κινδυνεύουν πρωτίστως από αυτούς που συμπυκνώνουν το Μεσοπρόθεσμο σε ένα άρθρο, που εκβιάζουν τους βουλευτές τους, που παρακάμπτουν τη Βουλή με υπουργικές αποφάσεις, που εξαπολύουν οργανωμένες επιχειρήσεις αστυνομικής αυθαιρεσίας».

Ο κ. Τσίπρας χαρακτηρίζει το Μεσοπρόθεσμο «συνώνυμο της χρεοκοπίας» και υποστηρίζει ότι οι στόχοι του είναι εξωπραγματικοί.

Επίσης, επαναλαμβάνει το αίτημα για πρόωρες εκλογές «για να μπουν στο τραπέζι οι εναλλακτικές στρατηγικές», ενώ επιμένει στην θέση του για την ανάγκη «ενότητας της Αριστεράς», εκτιμώντας πως «είναι ώριμη ακόμη και στη βάση του ΚΚΕ , την ώρα που ο Περισσός επιμένει στην αδιέξοδη γραμμή».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!