tromaktiko: Πρέβεζα: Κλειστή παραμένει η χωματερή - Συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας λένε οι κάτοικοι

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Πρέβεζα: Κλειστή παραμένει η χωματερή - Συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας λένε οι κάτοικοι



Την συνέχιση του αγώνα τους ανακοίνωσαν οι κάτοικοι των Δ.Δ. που έχουν αποκλείσει εδώ και μέρες την χωματερή στην περιοχή Κούκος στην Πρέβεζα.

Οι ίδιοι δηλώνουν ότι θα παραμείνουν εκεί μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος.

Από την πλευρά της η Δημοτική αρχή εμμένει στην απόφασή της να εγκαταστήσει στο σημείο προσωρινό σταθμό μεταφόρτωσης πράγμα το οποίο βρίσκει αντίθετους τους κατοίκους των γειτονικών δημοτικών διαμερισμάτων.

Της Πέμπτη στον χώρο της χωματερής εστάλησαν 7 απορριμματοφόρα και 2 φορτηγά τα οποία στα οποία δεν επετράπη η είσοδος από τους αγανακτισμένους κατοίκους.

Οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Φραγκούλης, Κορωναίος και Ροπόκης έφτασαν στο σημείο σε μια προσπάθεια να μεταπείσουν τους κατοίκους η οποία απέβη άκαρπη.

Κατόπιν το χώρο επισκέφθηκε η Αντιεισαγγελέας Πρέβεζας κ. Μπαλογιάννη με τη συνοδεία του Δ/ντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας κ. Ρίζου, η οποία πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο της παράνομης χωματερής και αφού ενημερώθηκε εκτενώς από τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Αγώνα και συζήτησε μαζί τους, αποχώρησε αφήνοντας τους κατοίκους να συνεχίσουν το δίκαιο και νόμιμο αγώνα τους.
http://www.pamepreveza.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!