tromaktiko: Τί γίνεται με εκείνη την μήνυση;

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Τί γίνεται με εκείνη την μήνυση;



Σχετικά με
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/1979.html#more
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_2704.html#more
και όλα τα υπόλοιπα...αφού δε μπορώ να ξέρω ΠΟΙΟΣ ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΒΑΡΕΣΕ Η ΜΟΥ ΕΡΙΞΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ (αν και όλοι το κάνανε...), θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να...
απαντήσει εδώ στο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ τί γίνεται με εκείνη τη μήνυση που κανονιζόταν την αμέσως επόμενη ημέρα της "Μαύρης Τετάρτης". Υποτίθεται πως θα στηνόταν πάγκος στην Πλατεία Συντάγματος, Δικηγόροι θα είχαν ήδη συντάξει τη μήνυση και θα πήγαινε ο κόσμος να υπογράφει. Πέρασα σήμερα και τέτοιο πράγμα δεν υπήρχε. Υπενθυμίζω πως πρέπει να μαζευτούν μερικές χιλιάδες υπογραφές από τους παρόντες στα επεισόδια και μαζί μας είναι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος, οι Γιατροί του Κόσμου, η Διεθνής Αμνηστία, ο Ερυθρός Σταυρός, η Ένωση Χημικών κτλ...Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει και είμαι πρόθυμος επίσης να βοηθήσω με εθελοντική εργασία στη συλλογή υπογραφών.

ΥΓ: Κύριε ΜΑΤΑΤΖΗ που απάντησες.
Στη διαδήλωση, όχι μόνο την Τετάρτη αλλά και την Τρίτη και την Τετάρτη στις 15 που πάλι ταράξατε τον κόσμο στο ξύλο και τα Χημικά, υπήρχαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ηλικίας 18-48. Αρκετές απ' αυτές μεθαύριο θα κάνουν τεστ εγκυμο΄υνης το οποίο ίσως βγει θετικό. Πράγμα που σημαίνει ότι έριξες σε ΕΓΚΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ τόση χημεία καρκινογόνα που το παιδί της μπορεί να βγει με πρόβλημα. Εξαιτίας σου. Αλήτη. Αν μη τι άλλο σκέψου αυτό.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!