tromaktiko: Σχετικά με τους Αγανακτισμένους και τα επεισόδια

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Σχετικά με τους Αγανακτισμένους και τα επεισόδια



Παρακολουθώ αυτές τις μέρες τα σχόλια για την αστυνομία και γενικά για τα επεισόδια και το μοναδικό συμπέρασμα που βγάζω για άλλη μια φορά είναι...
το πόσο εύκολο είναι τελικά να κατευθύνεις τον κόσμο χωρίς να καταλαβαίνει το παραμικρό το αντίθετο μάλιστα είναι έτοιμος να υπερασπιστεί με μανία την λάθος κατεύθυνση που πήρε και θα σας αναφέρω ένα παράδειγμα (η μια θεωρίαόπως θέλετε πείτε το) οσο ποιο απλά γίνεται αν και είναι δύσκολο και σηκ! ώνει μεγάλη ανάλυση.
Λοιπόν πως έχει η κατάσταση.Οι ‘’δηθεν΄΄ αντιεξουσιαστές,αναρχικοί η όπως αλλιώς αυτοαποκαλούνται μπαίνουν στην συγκέντρωση και επιτίθονται στα ΜΑΤ .Τα ΜΑΤ σαν μόνο σκοπό έχουν να αποκρούσουν την επίθεση.Η ανικανότητα των υπευθύνων όμως να δημιουργήσουν ενα οργανωμένο σχέδιο αντιμετώπισης αυτών των επεισοδίων και πάρα μα πάρα πολοί άλλοι λόγοι έχουν σαν αποτέλεσμα να την πληρώσουν κατα κύριο λόγω άσχετοι οι οποίοι όταν δεν έχουν κάνει κάτι και τρώνε χημικά και ξύλο το μόνο σίγουρο είναι οτι θα μισήσουν την αστυνομία.
Οπότε οι αντιεξουσιαστές έχουν πετύχει το στόχο τους.Φέρανε ποιο κοντά στην ιδεολογία τους καινούργιο κόσμο χωρίς καν να το έχει καταλάβει και ίσως απο την πλατεία να δημιουργήσουν και καινούργιο στρατό όπως στα Δεκεμβριανά.Συγχαρητήρια!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!