tromaktiko: Σχετικά με το "Μερικά πράγματα καλύτερα να μην τα σκαλίζουμε"

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Σχετικά με το "Μερικά πράγματα καλύτερα να μην τα σκαλίζουμε"



Το μόνο που μπορείτε να σκαλίσετε κυρία μου εσείς και όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ είναι η μύτη σας. Γιατί φύγατε από την Ελλάδα?
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_6790.html) Να πάτε να πλύνετε πιάτα και να δουλεύετε κάτω από άθλιες συνθήκες όπως λέτε? Αφού και η Ελλάδα διαθέτε πιάτα και εργοστάσια και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Θα είσασταν και κοντά στους γονείς σας, θα τους προσέχετε με το "ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ" όπως κάναν και οι συγγενείς σας.

Το ότι έχετε κληρονομικές διαφορές με τα αδέλφια σας δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τους ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ Έλληνες. Μπορείτε να πληρώσετε έναν καλό δικηγόρο, αφού έχετε περιούσια όπως λέτε, να σας λύσει τις διαφορές και δεν χρειάζεται να έρθετε καθόλου στην Ελλάδα!!!

Κυρία greca την θέση του αντιπρόσωπου ποιος σας την έδωσε? Σε απάντηση στο "Καταστρέψατε την πατρίδα κι εμείς οι έξω τρέχομε να μαζέψομε τα ασυμμάζευτα", Όπα σίγα παιδιά μην τρέχετε όλοι μαζί.

Όσον αφορά το "Φύγαμε και σας παραχωρήσαμε τόπο για να αναπτυχθείτε και να προοδέψετε και τα κάνατε μαντάρα ! ( ΧΑχΑχΑχΑχΑ), έλα πες την αλήθεια αφου ούτε και εσύ το πιστευεις αυτό!!!!!!

"Μας κάνατε ρεζίλι στους ξένους τόπους που ζούμε και καταντήσαμε να ντρεπόμαστε να λέμε πως είμαστε Ελληνες.", Θα μπορέσετε να μας μας συγχωρέσετε κάποια μέρα? Από κάποιους Έλληνες του Εξωτερικού είχα μάθει ότι όταν οι ¨Έλληνες μετανάστες είδαν για πρώτη φορά στη ζωή τους Εμπορικό Κέντρο στο Εξωτερικό τις μπλούζες και τα παντελόνια τρια τρια τα φορούσαν κάτω από τα δικά τους και τα κλέβανε," για πιο ρεζίλι μας μειλάτε κυρία μου "Κυρία του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ".

Κάτσε εκεί που είσαι φάε την περιουσία σου και άσε τους Έλληνες να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Εξάλλου έχουμε χόρτασει από ΞΕΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ δεν θέλουμε άλλη. Το ότι μιλάς σε τρίτο πρόσωπο για τους Έλληνες αφού είσαι και εσύ Ελληνίδα σημαίνει πολλά. Ξέχασα είσαι Ελληνίδα του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ έχεις τον κ..ο πίσω εσύ. Όσο για τις κληρονομικές σου διαφορές "Ας έμενες εδώ να τις έλυνες " . Άντε και σε καλή μεριά!


Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!