tromaktiko: Εικοσάχρονος αραβικής καταγωγής μαχαίρωσε ομοεθνή του στη Λεμεσό

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Εικοσάχρονος αραβικής καταγωγής μαχαίρωσε ομοεθνή του στη Λεμεσό



Φωτογραφία αρχείου.Απόπειρα φόνου εναντίον 20χρονου αραβικής καταγωγής, διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού, η οποία συνέλαβε ως ύποπτο έναν επίσης 20χρονο αραβικής καταγωγής.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννης Γεωργίου, η Αστυνομία ανταποκρίθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε κλήση για τραυματισμένο πρόσωπο, έξω από δισκοθήκη στη Λεωφόρο Σπύρου Αραούζου, στην παραλιακή οδό.

Στη σκηνή εντοπίστηκε ένας 20χρονος, ο οποίος αιμορραγούσε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και το αριστερό χέρι.

Από μαρτυρίες που εξασφάλισε, η Αστυνομία εντόπισε τον φερόμενο ως δράστη, ενώ από εξετάσεις που ακολούθησαν στο αυτοκίνητο και το διαμέρισμα του, παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Ο 20χρονος ύποπτος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς στους αστυνομικούς ανακριτές, οι οποίοι διερευνώνται, και οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής του, σε σχέση με υπόθεση απόπειρας φόνου, μαχαιροφορίας και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!