tromaktiko: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εκ περιτροπής διακοπών παροχής ρεύματος

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εκ περιτροπής διακοπών παροχής ρεύματος



Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) και ο Διαχειριστής Συστήματος Μεταφοράς (ΔΣΜ) πληροφορούν το κοινό πως το...
ενδεικτικό πρόγραμμα εκ περιτροπής διακοπών παροχής ρεύματος βρίσκεται καταχωρημένο στην ιστοσελίδα του ΔΣΜ: www.dsm.org.cy
Διευκρινίζεται ότι στις περιοχές που δεν περιλαμβάνονται στις Ομάδες του συγκεκριμένου προγράμματος δεν θα πραγματοποιούνται προγραμματισμένες διακοπές στην παροχή ρεύματος. Τονίζεται ακόμα ότι το πρόγραμμα αυτό είναι ενδεικτικό και ότι, επειδή δεν είναι σίγουρη η διάρκεια της διακοπής, οι καταναλωτές πρέπει να θεωρούν ότι τα υποστατικά τους είναι υπό τάση δηλαδή έχουν ρεύμα.

Το κοινό προτρέπεται να μην χρησιμοποιεί ανελκυστήρες γιατί η διακοπή ρεύματος μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης γίνεται έκκληση προς το κοινό να μην χρησιμοποιεί καθόλου κλιματιστικά και να περιορίσει την κατανάλωση ηλεκτρισμού γενικότερα.

Η ΑΗΚ και ο ΔΣΜ ευχαριστούν το κοινό για την ανταπόκριση του στην έκκληση για εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και καλούν το κοινό να συνεχίσει την προσπάθεια αυτή για να αντιμετωπιστεί η δύσκολη αυτή κατάσταση. Από την πλευρά τους και οι δυο Υπηρεσίες δεσμεύονται να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την όσο το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και μετριασμό της ταλαιπωρίας του.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!