tromaktiko: Διατροφικό επίδομα νεφροπαθών

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Διατροφικό επίδομα νεφροπαθών



Καθε τριμηνο εδω στο νομο αττικης οι νεφροπαθεις που κανουν αιμοκαθαρση για να μπορουν να συνεχιζουν να ζουν, λαμβανουν... ως βοήθημα το λεγόμενο διατροφικο επιδομα(300 ευρω περιπου ανα μηνα ,για να ακολουθουν ειδικη διατροφη λογω της αιμοκαθαρσης).
Το επιδομα καταβάλεται καθε τριμηνο αναδρομικά.Δηλαδη 4 φορές το χρόνο.
Κανονικά λοιπόν θα επρεπε 1 εως 3 ιουλιου να καταβληθει το επιδομα του δευτερου τριμήνου ,κατι το οποιο δεν εγινε. Σε εποικοινωνία με την Νομαρχία η οποία πιστωνει τους λογαριασμούς των δικαιούχων η απαντηση για την καθυστέρηση ειναι οτι δεν εχουν καμια εντολή ακομη για πιστωση του κονδυλιου απο το αρμοδιο υπουργείο,και να ξαναρωτήσουμε στο τελος της ερχομενης εβδομαδας για το ποτε θα γίνει,που και παλι αμφιβάλουν αν θα γνωρίζουν κατι.

Και τωρα απευθηνομε προς καθε αρμοδιο του υπουργειου οικον. και ρωτώ:
Πως ειναι δυνατον αυτο το κρατος να θελει ολοι εμεις οι πολιτες να πληρωνουμε τις υποχρεωσεις μας απεναντι στην εφορια,στις ΔΕΚΟ και στις εκτακτες εισφορές που μας ζητουν,και εκεινο δεν ειναι ικανο να παρασχει σε ανθρώπους που εχουν αμεση ανάγκη τηn πληρωμή τους στην ωρα της.
Ανικανοι πολιτικοι και υπουργοί που ταξιδευουν στις βρυξέλες συνεχώς εδω και 2 χρόνια και δεν εχουν βρει ακομα καμια λυση για τιποτα.
Δεν ειναι αξιοι ουτε να βάλλουν μια υπογραφή για να πληρωθούν ανθρωποι που εχουν πραγματική αναγκη.

Να φυγεται τωρα κυριοι αχρηστοι.Φτανει πια .Δεν πληρωνεται τα επιδοματα των αναπηρων.Σε λιγο δεν θα πληρωνεται ουτε τις συνταξεις στην ωρα τους.ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

Eνας αγανακτισμενος αιμοκαθαιρουμενος
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!