tromaktiko: Χωρις (;) Λογια

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Χωρις (;) Λογια



Ζουμε στιγμες μεγαλειου και συναμα ντροπης. Ειμαι 30 χρονων και δεν έζησα τη Χουντα...
αλλα απ'οσα ξερω δεν ειναι διαφορετικη απο τωρα...αλλα δυστυχως...ως τραγικη ειρωνια...οι περισσοτεροι Ελληνες πιστευουν οτι μονο μια αληθινη Χουντα θα σωσει τον τοπο. Και πως να τους πεις πως κανουν λαθος; Αυτη ειναι η δημοκρατια που μας υποσχεθηκαν; Αυτη ειναι η δημοκρατια που διδαξαν οι προγονοι μας σε ολο τον κοσμο; Οι ξυλοδαρμοι, οι προβοκατορες και τα ΜΜΕ που εκθιαζουν το ξεπουλημα...και γιατι οχι...την εκπορνευση της Ελλαδας!; Ποσο ντρεπομαι που ζω στην Ε! λλαδα!!
ΑΛΛΑ!!! Δεν ντρεπομαι ΚΑΘΟΛΟΥ που ειμαι Ελληνιδα! Τρεχει μεσα μου το αιμα του Σωκρατη, του Περικλη, του Λεωνιδα, του Ηροδοτου, του Αριστοφανη...και αυτο ισχυει για ολους μας.Εχει πλεον αρχιζει να διαφαινεται αυτο που λενε: "του Ελληνα ο τραχηλος ζυγό δεν εσηκωνει". Ξυπνανε οι Ελληνες, ξυπναει η μνημη των αιωνων. Ειμαι τοσο περηφανη που μου ερχονται δακρυα στα ματια βλεποντας τον κοσμο αυτο στο Συνταγμα, να αφηνει τα σπιτια του, την βολη του, την τηλεοραση του και να βγαινει στο δρομο για το ΔΙΚΙΟ!
Ντροπη σε ολους μας, και βαζω εμενα πρωτη πρωτη, που καθομαστε εδω και κανουμε πολεμο μεσω υπολογιστων. Μαλλον θα πρεπει να κατεβουμε εκει...να κρατησουμε το χερι του αδελφου, του συμπατριωτη, που ακομα ελπιζει...οπως πιστευω και εμεις.
Αυτο ειναι το νεο "Πολυτεχνειο". Αυτο θα ειναι που θα διδασκεται σε 10-15 χρονια, στα παιδια μας, στην συγχρονη Ιστορια. ΕΜΕΙΣ πρεπει να χτισουμε ξανα την πιστη στην Ελλαδα, ΕΜΕΙΣ πρεπει να γραψουμε το Επος μας..."Και σαν πρωτα αντριωμενη, Χαιρε, Ω Χαιρε Ελευθερια!"

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!