tromaktiko: Μάκης Βορίδης και υιός

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Μάκης Βορίδης και υιός



Έπρεπε να παραστεί οπωσδήποτε και να μιλήσει, το πρωί της Κυριακής, σε μια ιδιαίτερα μαζική συγκέντρωση του Δήμου Κορωπίου Αττικής, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης.

Σε ένα κατάμεστο δημοτικό αμφιθέατρο εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι πλήττονται ανεπανόρθωτα από το προεδρικό διάταγμα για τον ανατολικό Υμηττό – αφού χάνουν τις περιουσίες τους – ο Μάκης Βορίδης εξέφρασε τις απόψεις τους για τους τρόπους αντίδρασης στην κυβερνητική πολιτική.Μόνο που δεν ήταν μόνος του. Είχε μαζί του και το γιο του, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Κι όταν πλησίασε στο μικρόφωνο για να μιλήσει, εξήγησε: «Συγνώμη που έχω μαζί μου το γιο μου, αλλά η γυναίκα μου είχε εφημερία στο νοσοκομείο και δεν είχαμε πού να τον αφήσουμε»!

Όλοι κατανόησαν το πρόβλημα του πατέρα με χαμόγελο και ο υιός Βορίδης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τον πατέρα του ο οποίος χειροκροτήθηκε για τις θέσεις του στο ζήτημα ζωής που προέκυψε για όλους τους πολίτες που κατοικούν ανατολικά του Υμηττού.
Και αποδείχτηκε, παρά το νεαρό της ηλικίας του, να κατανοεί απολύτως την πατρική υποχρέωση δεδομένου ότι δεν έβγαλε… κιχ για τις 2,5 περίπου ώρες που βρέθηκε στην εκδήλωση. Όσο για τον πατέρα Μάκη Βορίδη, μόλις βγήκε από το αμφιθέατρο κατευθύνθηκε στο κοντινότερο περίπτερο για μια πρώτη ανταμοιβή για την υπομονή του γιου του.
http://www.kentrinews.gr/?p=24091
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!