tromaktiko: Λιώνουν από τη ζέστη οι επιβάτες του ΜΕΤΡΟ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Λιώνουν από τη ζέστη οι επιβάτες του ΜΕΤΡΟ



Μα είναι δυνατόν, με 38 βαθμούς κελσίου να μην έχουν κλιματισμό στους συρμούς.
Αυτός είναι ο εκσυγχρονισμός…
είπε αγανακτισμένη μία νεαρή γυναίκα που καθότανε όρθια, έχοντας το μωρό της στην αγκαλιά. Στο άλλο χέρι κρατούσε μία βεντάλια που προσπαθούσε να δροσίσει το παιδάκι από την αφόρητη ζέστη μέσα στον συρμό του ΜΕΤΡΟ που εκτελούσε το δρομολόγιο Σύνταγμα-Πανόρμου.
Απίστευτη είναι η ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών του ..υπερσύγχρονου ΜΕΤΡΟ που το πληρώνει ακόμα ο ΄Ελληνας. Οι διαμαρτυρίες επιβατών τις τελευταίες ημέρες είναι έντονες.
Η αγανάκτηση έχει..χτυπήσει κόκκινο!
Περίπου τα ίδια.. λαμβάνουμε και εμείς,έχετε απόλυτο δίκαιο,το 40-50% των συρμών δεν έχει κλιματισμό, εξηγεί ο κ. Στεργιόπουλος από το τμήμα επικοινωνίας κοινού του «Αττικό μετρό».
Οι συρμοί που αγοράστηκαν αρχικά, δεν διέθεταν κλιματισμό αλλά ούτε υπήρχαν οι προδιαγραφές για την εγκατάσταση του, διευκρινίζει ο κ. Στεργιόπουλος.
Η παραγγγελία αυτών των συρμών είχε προηγηθεί πολύ πριν της κατασκευής του έργου,συμπληρώνει.
Ποιοί άραγε ήταν εκείνοι που έδωσαν το ..πράσινο φως για να αγοραστούν βαγόνια,από Γερμανία και Γαλλία, χωρίς κλιματισμό; Με ποιο σκεπτικό το έκαναν;
Αυτά μας κάνουν οι Γερμανοί , ψυθίρισε ένας ηλικιωμένος άντρας,μέσα σε συρμό .

Οι εν λόγω συρμοί παραγγέλθηκαν τη δεκαετία του ΄90.Κάθε καλοκαίρι το ίδιο συμβαίνει, αν εσείς το ανακαλύψατε τώρα…, υπογράμμισε ο κ.Τσιούφος,υπεύθυνος του γραφείου τύπου του ΜΕΤΡΟ.
Το πρόβλημα είναι γνωστό,αλλά ..παραμένει.Εν έτη 2011 είναι άκρως απαράδεκτο ο κόσμος να ..δεινοπαθεί απο την αφόρητη ζέστη μέσα στα βαγόνια του.
Και από ότι φαίνεται οι επιβάτες του ..υπερσύχρονου μέσου μετακίνησης κάθε καλοκαίρι θα ανεβαίνουν …τον γολγοθά τους!
briefingnews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!