tromaktiko: Με ποιο τρόπο μπορούμε να πάμε μπροστά ως Ελληνικό ποδόσφαιρο

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Με ποιο τρόπο μπορούμε να πάμε μπροστά ως Ελληνικό ποδόσφαιρο



Μεταγραφές και στημένα παιχνίδια. Το τελευταίο είναι σημαντικότερο και από τις μεταγραφές των αγαπημένων μας ομάδων αλλά και αυτό που πονάει περισσότερο απ΄ όλα την συνείδηση του υγιούς φιλάθλου. Μετά τις αποφάσεις της εισαγγελίας για τα στημενά παιχνίδια τα γηπεδά μας κατά την πλειοψηφία τους θα είναι άδεια αφού όλοι οι φίλαθλοι δεν θα μπορούν να δουν ούτε έναν αγώνα που θα είναι κατευθυνόμενος, προδιαγεγραμμένος και στημένος. Θα πρέπει για όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχει ακουστεί το όνομά τους στις τηλεφωνικές συνομιλίες να τιμωρηθούν όπως και οι ομάδες τους. Από αφαίρεση βαθμών, και υποβιβασμό εώς και αποκλεισμό των ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μόνο τότε θα μπορέσουν να έρθουν ξανά στα γήπεδα οι φίλαθλοι. Όμως τώρα εμείς δεν θα σταθούμε εδώ. Θα πάμε το θέμα μας ένα βήμα παρακάτω.

Θα εστιάσουμε στο πως να γεμίσουμε τα γήπεδα μας εξολοκλήρου έτσι ώστε να έρθουν μεγαλύτερα έσοδα στους συλλόγους μας. Ας πάρουμε ως παράδειγμα το πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Από τα πρώτα πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να ξηλώσουμε τις καρέκλες από τα γήπεδα μας. Εάν το κάνουμε αυτό τα γήπεδα μας θα μπορέσουν να μεγαλώσουν την χωρητικότητά τους από 25% εώς 75%! Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα κερδίσουν οι ομάδες. Το επόμενο πράγμα το οποίο θα κερδίσουμε ως Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η μείωση της βίας στα γήπεδα αφού οι χούλιγκανς δεν θα έχουν ούτε μια καρέκλα να ρίξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Ένα ακόμα βήμα μπροστά θα μπορούσε να είναι τα προστατευτικά κεκλειδώματα στα γήπεδα τα οποία θα μπορούσαν να τοποθετηθούν περιμετρικά του σταδίου και να υπερυψωθούν έτσι ώστε να μην πέφτει κυριολεκτικά ούτε ένα αντικείμενο στον χώρο του γηπέδου!
Επίσης με αυτό το μέτρο οι ποδοσφαιριστές δεν θα φοβούνται για τυχόν εισβολές και προπυλακισμούς από τους επιδέξιους χούλιγκανς με σκοπό να τους σακατέψουν στο ξύλο.

Τρίτον, αφού το ποδόσφαιρο μας με τα προηγούμενα μέτρα θα έμοιαζε πολύ σαν και αυτό της Αργεντινής, θα μπορούσαμε να πουλήσουμε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Superleague στην Αργεντινή. Έτσι θα φέρναμε νέα έσοδα κάνοντας το πρωτάθλημα πιο εμπορικό και το πρεστίζ των ομάδων θα ανέβαινε στα μάτια τις λατινικής Αμερικής.

Όλα αυτά είναι μερικά από τα μέτρα που θα μπορούσαμε να πάρουμε για να πάει το Ελληνικό ποδόσφαιρο ένα βήμα μπροστά αφού τελειώσει το όλο σκάνδαλο των στημένων αγώνων με θετικό τρόπο.
http://centerhaf.blogspot.com/2011/07/blog-post.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!