tromaktiko: Ταξιδεύοντας όρθιοι με το ΚΤΕΛ Καστοριάς

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ταξιδεύοντας όρθιοι με το ΚΤΕΛ Καστοριάς



Σήμερα το πρωί(1/7) σε προγραμματισμένο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Καστοριάς για Θεσσαλονίκη, Αυστραλή υπήκοος αναγκάστηκε...
μαζί με άλλους 6 συμπατριώτες μας να ταξιδέψουν όρθιοι από την Καστοριά μέχρι την Βέροια.(εκεί κατέβηκαν κάποιοι επιβάτες και άδειασε μία θέση)

Καταρχήν η εν λόγω τουρίστρια είχε κόψει εισιτήριο δυο μέρες πριν και το εισιτήριο της είχε αριθμημένη θέση, ωστόσο η αδυναμίας της να επικοινωνήσει με τον επιβάτη που είχε καταλάβει την θέση της όσο και με τον οδηγό, καθώς δεν μιλούσε ελληνικά, την ανάγκασαν να ταξιδέψει όρθια.

Το πρόβλημα θα λυνόταν φαντάστηκε, καθώς κάποια θέση θα έμενε κενή. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθησαν έτσι, καθώς στο λεωφορείο υπήρχαν άλλοι 6 υπεράριθμοι επιβάτες.

Η έκπληξή της όπως φαντάζεστε ήταν πολύ μεγάλη όταν κατάλαβε ότι θα αναγκαστεί να ταξιδέψει όρθια μέχρι την Θεσσαλονίκη και αυτό γιατί δεν μπορούσε να πιστέψει ότι επιτρέπεται να ταξιδεύουν όρθιοι επιβάτες σε ένα τέτοιο ταξίδι παραβιάζοντας τους στοιχειώδης κανόνες ασφαλείας.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Τροχαία Καστοριάς που όμως δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς το λεωφορείο είχε περάσει τα όρια δικαιοδοσίας της ενώ ενημερώθηκε και το ΚΤΕΛ Καστοριάς που έριξε το φταίξιμο πρώτα στην Αυστραλή που δεν σήκωσε τον επιβάτη από την θέση του για να κάτσει αυτή και μετά στον οδηγό που επέτρεψε να υπάρχουν υπεράριθμοι επιβάτες.
http://mpetskas.blogspot.com/2011/07/blog-post_8422.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!