tromaktiko: Άμεση αυτοκάθαρση της αστυνομίας!

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Άμεση αυτοκάθαρση της αστυνομίας!



Φίλε αστυνομικέ, ("οι απόψεις ενός αστυνομικού" http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_8509.html) δεν αμφιβάλλω ότι έχετε περάσει απο σχολές και προσπαθείτε να κάνετε τη δουλειά σας.
Όταν όμως στα πλαίσια της δουλειάς σας παρανομείτε, ιδίως εσείς που είστε οι φύλακές μας και οι φύλακες της έννομης τάξης, τότε εύλογα ο λαός διερωτάται "ποιός θα μας φυλάξει απο τους φύλακες;".

Μιλάς για τους τραυματισμένους αστυνομικούς. Ασφαλώς και πρόκειται περί παράνομων πράξεων. Το ίδιο όμως παράνομες είναι και οι πράξεις των ΜΑΤ, που πετούσαν πέτρες σε διαδηλωτές, χτύπαγαν αθώους διαδηλωτές στο κεφάλι, πραγματοποιούσαν επιθέσεις σε μανάβικα και καφετέριες, τραμπούκισαν κόσμο μονο και μόνο επειδή διαδήλωνε ειρηνικά, έριξαν χημικά στο ΜΕΤΡΟ, χτύπησαν τα φορητά ιατρεία της πλατείας (υπάρχει πλήθος αποδεικτικών στοιχείων - βίντεο και μαρτυρίες). Αυτές οι πράξεις δεν είναι παράνομες και κακουργηματικές; Ιδίως δε όταν διαπράττονται απο ανθρώπους που σφετερίζονται την εξουσία και τον εξοπλισμό που τους δόθηκε προκειμένου να υπερασπίζονται το νόμο και τον πολίτη, κι εκείνοι βγάζουν τα κτηνώδη και εγκληματικά, κακουργηματικά ένστικτά τους, διαπράττοντας σοβαρά Ποινικά αδικήματα και κακουργήματα. Και μπορεί τους κουκουλοφόρους κακούργους να μην τους ξέρουμε, οι συνάδελφοί σου όμως είναι επώνυμοι κακούργοι και ώς τέτοιοι πρέπει να εντοπιστούν και να τους ασκηθούν οι δέουσες διώξεις. ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ;

Στην επιστολή σου υπαινίσσεσαι συμψηφισμό των κακουργηματικών πράξεων των κουκουλοφόρων με τις κακουργηματικές πράξεις των συναδέλφων σου. Και μόνο η σκέψη ενός τέτοιου συμψηφισμού ντροπιάζει την αστυνομία διότι επιχειρεί τη συγκάλυψη των ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΝ πράξεων των ΜΑΤ. Αν η αστυνομία ενεργεί εκτός νόμου, τότε η Δημοκρατία έχει πια καταλυθεί και η έννομη τάξη αποτελεί ιστορία. Εκεί θέλεις να οδηγηθούμε; Πώς θα αξιώσει νομιμοφροσύνη μια αστυνομία που δεν απομονώνει και αποπέμπει τους ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ συναδέλφους της, που πετάνε πέτρες σε διαδηλωτές;

Στο ερώτημα ποιός θα μας φυλάξει απο τους φύλακες, ήρθε προσφάτως μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση του Συνδέσμου Ενόπλων Δυνάμεων, που ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει πώς "διαβεβαιώνουν τους συμπολίτες τους ότι αποτελούν τον ακλόνητο ύστατο υπερασπιστή της πατρίδας και ως εκ τούτου και του λαού, και πως αν και εφόσον χρειαστεί θα πράξουν συνειδητά το καθήκον τους, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους, στους οποίους έχουν ορκιστεί πίστη και αφοσίωση, δίπλα και μαζί με το λαό ενάντια σε όποιον θελήσει να τα πλήξειι". (http://www.sysmed.gr/cms/deltia-typoy/783-deltio-typoy-gia-ta-gegonota-sthn-plateia-syntagmatos). Ελπίζω να μη φτάσει ο λαός, έντρομος απο τη σωρεία κακουργημάτων της αστυνομίας σε βάρος των πολιτών, να αναζητήσει τον "ύστατο υπερασπιστή της πατρίδας" που θα σταθεί "δίπλα και μαζί με το λαό". Θα ήταν αισθητικά ενδιαφερουσα (αλλά μάλλον μη επιθυμητή) η εικόνα ενός λαού που διαδηλώνει και έχει αναθέσει την περιφρούρηση της πορείας έναντι κακοποιών στοιχείων της αστυνομίας και των κουκουλοφόρων, στο Στρατό... Μόνο η αυτοκάθαρση θα μπορέσει να αποκαταστήσει κάπως τη σχέση αστυνομίας - λαού, με εντοπισμό των ΜΑΤ που εγκλιμάτισαν το διήμερο 28-29/6/2011, και την απόδοση των νομίμων ευθυνών τους. Για τους έντιμους αστυνομικούς, ισχύει το παλιό ρητό "ο σιωπών δοκεί συναινείν".

Όσον αφορά στους κουκουλοφόρους, απο μόνοι τους αποτελούν τη ντροπή της αστυνομίας αφού αποδεδειγμένα οι ΜΑΤατζήδες υποθάλπτουν ροπαλοφόρους διαδηλωτές (παρακρατικό μηχανισμό; βλέπε πρόσφατα βίντεο) αλλά ακόμα και εάν δεχτούμε ότι δεν είναι (ολοι) οι κουκουλοφόροι παρακρατικοί, τότε πρέπει να διερωτηθούμε ποιά ακριβώς είναι η επιχειρησιακή ικανότητα της αστυνομίας που επί 10ετίες αδυνατεί να συλλάβει τους 300 γνωστούς - αγνώστους που καίνε την Αθήνα; Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της αστυνομίας, και για το καλό της ίδιας της αστυνομίας πρέπει η ίδια να προβεί σε αυτοκάθαρση και υποταγή στους Νόμους, και να οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης τους ένστολους τραμπουκους που εγκλημάτισαν κατά του λαού το διήμερο 28-29/6/2011.
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!