tromaktiko: Επιστροφή από Τήνο... Προβλήματα με το πλοίο

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Επιστροφή από Τήνο... Προβλήματα με το πλοίο



Οσοι ειχαμε την τυχη να βρεθουμε σημερα στο νησι της Τηνου, ζησαμε μια απιστευτη περιπετεια απο τους υπευθυνους της etaiρειας hellenic seaways!!!
Πιο συγκεκριμενα περιμεναμε στις 14:05 το πλοιο flyingcat 3 για να επιστρεψουμε στο λιμανι της Ραφηνας. Δυστυχως το πλοιο δεν ηρθε ποτε και μαλιστα οι υπευθυνοι ενω γνωριζαν οτι το πλοιο δεν εχει σκοπο να ταξιδεψει, δε μας επεστρεφαν τα χρηματα μας ετσι ω στε να βγαλουμε εισητηρια με το συμβατικο πλοιο της agoudimos lines penelope a που αναχωρησε στις 14:30.
Αντιθετως μας ειχαν ορθιους για περισσοτερες απο 8 ωρες με πολλους ανθρωπους να ειναι σε δυσκολη κατασταση, εγκυες γυναικες, ηλικιωμενοι, γυναικοπαιδα (αλλωστε στην τηνο ημασταν και υποθετω οι λογοι μπορουν να γινουν ευκολα αντιληπτοι).
Η λυση που μας προτειναν ηταν να φυγουμε μετα τις 22:00 το βραδυ με πλοιο που θα μας πηγαινε στον Πειραια και απο κει πισω στη Ραφηνα με λεωφορειο για να παρουμε πισω τα αυτοκινητα μας.... Ποσο απατεωνες??? Και η συμπεριφορα τους απαραδεκτη... Πολυ αγενεις ,ιδιως οι αντρες λιμενικοι και ο υπευθυνος του πρακτορειου....



Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!