tromaktiko: Η εκπληκτική στιγμή που ένα καμπαναριό λούστηκε απο την λάμψη ενός ουράνιου τόξου

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Η εκπληκτική στιγμή που ένα καμπαναριό λούστηκε απο την λάμψη ενός ουράνιου τόξου



Αυτή είναι η στιγμή μια γραφική εκκλησία στην Μ.Βρετανία η όποία όπως φαίνεται στην φωτογραφία έλαβε μια ευλογία από τον ουρανό.
Η Εκκλησία της Αγίας Τριάδος στο Minchinhampton του Gloucestershire,"λούστηκε" απο το φώς ενός ουράνιου τόξου που εμφανίστηκε στην κορυφή του πύργο της.

Ο 63χρονος ερασιτέχνης φωτογράφος Ian Peters, ο οποίος βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στην περιοχή και ήταν σε ετοιμότητα ,κατάφερε να συλλάβει το εκπληκτική φάσμα του φωτός, καθώς αυτό πλημμύρισε απο πάνω από την εκκλησία.

Ο 63χρονος Βρετανός είπε, «Εγώ απλά οδήγούσα και έτυχε να περνάω απο το σημείο όπου ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια μου . Το τελικό αποτέλεσμα δηλαδή η φωτογραφία έγινε γιατί έτυχε να είμαι στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή έχοντας την φωτογραφική μηχανή μου.

«Αν και οι περισσότερες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στον κόσμο δείχνουν μόνο καταστροφές συμβαίνουν , είναι υπέροχο να έχουμε και κάτι θετικό για να εξετάσουμε.Μας δίνει ελπίδα». Η Εκκλησία της Αγίας Τριάδας χτίστηκε στα μέσα του 12ου αιώνα, αλλά το κωδωνοστάσιο του κατεδαφίστηκε για λόγους ασφαλείας το 1863 και αντικαταστάθηκε με καινούργιου τύπου Coronet.
http://www.7news.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!