tromaktiko: Γράμμα προς τους Αγανακτισμένους

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Γράμμα προς τους Αγανακτισμένους



Αγανακτισμένοι, δικαίως αγανακτείτε αλλά... Πάντα υπάρχει ένα αλλά! Αλλά λοιπόν, σε μία κοινωνία λαμογιών τι περιμένετε, να είναι τίμιοι οι πολιτικοί; Τα λαμόγια και οι Ελληνάρες δεν βγήκαν τώρα, από την... απελευθέρωση της Ελλάδας υπάρχουν (και πιο πριν ακόμα). Όλα αυτά τα χρόνια δεν σας πείραζαν τους μισθούς οπότε δεν σας ένοιαζε και πολύ, και τώρα ξαφνικά θυμηθήκατε οτι είναι λαμόγια. Η Ελλάδα απ' όποια μεριά και να την πιάσεις απατεωνιά θα βρεις, κλέβουμε ο ένας τον άλλον. Αστυνομία, στρατός, πολιτικοί, δημόσιο, πολίτες όλοι κλέβουν (όταν λέμε όλοι εννοώ μεγάλο ποσοστό, μην πιαστείτε απο αυτη την λέξη) και οι πολιτικοί τα περισσότερα, επειδή μπορούν όχι για κάποιον άλλο λόγο. Και αυτούς τους πολιτικούς -που δεν είναι περισσότερο λαμόγια από όλους τους υπόλοιπους, απλά μπορούν να κλέψουν πιο πολλά λόγω θέσης- τόσα χρόνια τους ψηφίζατε ξανά και ξάνα (και λέω ψηφίζατε, γιατί εγώ είμαι 21 χρονών και τις δύο φορές που είχα δικαίωμα ψήφου δεν ψήφισα), είτε γιατί μερικοί ήσασταν απλά ηλίθιοι και τους πιστεύατε (κάθε φορά!) είτε γιατί μερικοί σας ετάζαν μια θεσούλα στο δημόσιο. Όσο για τους μπάτσους (που δεν είμαι υπέρ τους), ας ημασταν άξιοι να έχουμε αστυνομικούς! Γιατί σε αυτή την χώρα το Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια του Καρατζαφέρη ζει και βασιλεύει.
Πριν αγανακτήσετε λοιπόν, πρέπει να μάθετε να μην πηγαίνετε και στο περίπτερο ακόμα για τσιγάρα με το αμάξι, να μην οδηγείτε μεθυσμένοι (που κάθε Πάσχα σκοτώνονται τόσοι άνθρωποι στους δρόμους και με αυτό δεν αγανακτείτε!!), όταν δουλεύετε να δουλεύετε, όταν παίζετε να παίζετε και όταν κ...βαράτε να κ...βαράτε, και όχι να τα κάνετε όλα μαζί. Όταν οδηγείτε να οδηγείτε και όχι να βλέπετε τον κ..λο της γκ.... που περνάει, όταν ψηφίζετε κάποιον να τον ψηφίζετε επειδή τον πιστεύετε και όχι επειδή θα σας βολέψει, να μην ζητάτε και να μην παίρνετε κάτι για το οποίο δεν είστε άξιοι, γιατί το στερείται κάποιος άξιος, όταν η τηλεόραση έχει βλακείες να την κλείνετε, όταν κάποιος έχει δίκιο να του δίνετε το δίκιο του, γιατί όπως εσείς τώρα αγανακτείτε έτσι αγανακτεί και αυτός, όταν διαβάζετε (για το πανεπιστήμιο ή το σχολείο) να διαβάζετε για την μάθηση και όχι για τον βαθμό! Γυρίστε σπίτια σας ''αγανακτισμένοι'' γίνετε διαφορετικοί από αυτούς και μετά κατηγορήσετε τους. Όσο είστε ίδιοι δεν μπορείτε να τους κατηγορείτε, και εσείς στην θέση τους το ίδιο θα κάνατε. Κάποιος είπε: ''Αν θέλεις να δεις τί άνθρωπος είναι κάποιος, δωστου … εξουσία.'' και είχε δίκιο! Μάθετε πρώτα να κάνετε (και να μην κάνετε) μερικά πράγματα και μετά αγανακτείτε, γίνετε άξιοι για κάτι καλύτερο και μετά διεκδικήστε το.
Υπάρχει και άλλος τρόπος για να αγανακτήσετε, από το να μαζεύεστε στο Σύνταγμα και να μουτζώνετε τη βουλή, μπορείτε να κανονίσετε όλοι μαζί να μην πληρώσετε τον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ και του ΟΤΕ. Αν πέντε δέκα άτομα δεν το πληρώσουν δεν τους πειράζει, γιατί δεν έχουν επίπτωση στη τσέπη, για να μην πληρώσουν 500.000 ή 1.000.000 ή 2.000.000 να το καταλάβουν στην τσέπη, να τους λούσει κρύος ιδρώτας. Και αν τολμήσουν να σας το κόψουν βγείτε τότε στους δρόμους και ότι ΔΕΗ και ΟΤΕ βρίσκετε σπάστε το! Λαμπόγυαλο κάντε τα! Ή που θα χαμηλώσουν τις τιμές και δέν θα πληρώνετε και ΕΡΤ ή μην αφήσετε τίποτα όρθιο! Μετά κάντε το ίδιο και με τα supermarket, στείλτε επιστολή σε όλους τους ιδιοκτήτες να χαμηλώσουν τις τιμές, και αν δεν το κάνουν μπείτε μέσα και πάρτε τα όλα! Δεν πρόκειται να χώσουν φυλακή 1.000.000 άτομα. Και μετά να τους δούμε και τους μπάτσους πως θα προστατέψουν τόσα κτήρια.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!