tromaktiko: «Κολλάει» του Σισέ ο Φλοκάρι!

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

«Κολλάει» του Σισέ ο Φλοκάρι!



Εμπόδιο στη μετακίνηση του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο φαίνεται να αποτελεί η μη παραχώρηση του Σέρζιο Φλοκάρι!

Νεα δεδομένα φαίνεται να προκύπτουν στην περίπτωση της απόκτησης του Σισέ από τη Λάτσιο, καθώς ο Φλοκάρι δεν φαίνεται να αποχωρεί από τον σύλλογο. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε τηλεοπτική εκπομπή στο Sky Italia, δεν ξέρει σίγουρα ότι θα αποχωρήσει από τη Λάτσιο...

«Είμαι εκτός Λάτσιο; Δεν έχει πει κάτι σε μένα κανείς και εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι δεν βλέπω την ώρα να αρχίσω την Πέμπτη προπονήσεις με την ομάδα στο Αουρόνζο. Αν κάποιος μου πει κάτι, θα το δούμε. Θα δουλεύω με τους συμπαίκτες και εκεί θα μιλήσω με τον Έντι Ρέγια και τον πρόεδρο Λοτίτο, για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Δεν μου έχουν πει τίποτα για ανανέωση συμβολαίου, ξέρω ότι ισχύει η συμφωνία που είχαμε», είπε χαρακτηριστικά ο επιθετικός των Λατσιάλι.

Ωστόσο, για τους Ιταλούς δεν είναι αναγκαίο να πουληθεί ο Φλοκάρι για να αποκτήσουν τον Τζιμπρίλαρο, καθώς όπως αναφέρουν ακόμα και ο Μάουρο Ζάρατε αν πουληθεί, τότε θα ανοίξει η πόρτα για να τελειώσει το θέμα με τον Γάλλο αστέρα. Για τον Αργεντινό, ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ, αλλά δεν δίνουν 20-25 εκατομμύρια που φαίνεται να κοστολογεί τον παίκτη ο Λοτίτο.

Έτσι, όσο ο Φλοκάρι δεν πωλείται και μένει στη Λάτσιο, η οποία του χρόνου το καλοκαίρι ίσως τον χάσει ελεύθερο, κάτι που κάνει τους Ρωμαίους να θέλουν ακόμα περισσότερο την πώληση του, τόσο δυσκολεύει η περίπτωση του Τζιμπρίλ Σισέ... Αυτό σημαίνει, πως ίσως και κάθε μέρα που περνάει και δεν αποχωρεί ο Γάλλος από εδώ και πέρα, να τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στο να συνεχίσει στο «τριφύλλι» και τη νέα χρονιά!

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!