tromaktiko: Σχετικά με: "Ταξίδι στην Τουρκία"

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Σχετικά με: "Ταξίδι στην Τουρκία"



Ή το group σου ήταν ανοργάνωτο, η έχεις το κλασσικό θέμα που έχουν οι περισσότεροι Έλληνες με την Τουρκία...
Έχω να πω ότι, έχω πάει Κων/πολη 2 φορες, κι αυτά που λες, απλά δεν ισχύουν!! Την μια μάλιστα που ήμουν και με group, οι είσοδοι για τα μουσεία και τα αξιοθέατα ήταν μειωμένες, επειδή ακριβώς ήμασταν οργανωμένοι επισκέπτες, συν του ότι όταν δεν μας άφηναν να περιμένουμε στις ουρές, γιατί είχε άλλες εισόδους για groups και άλλες για μεμονωμένους τουρίστες!

Οι τιμές που λες, για τα νερά δεν ισχύουν για κανένα λόγο..κι εγώ σε ξενοδοχείο έμενα.. και σε εστιατόρια πήγα, αλλά δεν τα είδα αυτά πουθενά!
Και τέλος για τους ταξιτζήδες , δεν μας έκλεψαν ποτέ (καμία από τις 2 φορες που πήγαμε), κι αν τύχαινε να τους δίνουμε κανένα ευρώ παραπάνω, μας έλεγαν ότι τους δίναμε πολλά λεφτά.

Οι Τούρκοι της Κων/πολης, τουλάχιστον, γιατί από την άλλη μεριά δεν έχω πάει, είναι πάρα πολύ φιλόξενος λαός ( θυμίζουν τους Έλληνες πριν από καμιά 60αρια χρόνια, που σου άνοιγαν το σπίτι τους χωρίς να ξέρουν ούτε ποιος είσαι)!! Σε μαγαζιά πηγαίναμε στην Κων/πολη για να ψωνίσουμε, και μας κερνούσαν καφέ με το ζόρι, ανεξάρτητα εάν θα αγοράζαμε τελικά κάτι η όχι …!

Είναι ευγενικοί και φιλόξενοι και ξέρουν πάρα πολύ καλά να «πουλανε» την φιλοξενία τους και να κερδίζουν πολλά πράγματα από αυτό!

Τώρα εάν σε κάποιους από εμάς εδώ κακοφαίνεται το γεγονός ότι η Τουρκία έχει περισσότερο τουρισμό από την Ελλάδα, καλύτερα να μην κατηγορούμε τόσο πολύ τους άλλους , αλλά τους εαυτούς μας ,που έχουμε γίνει μουλάρια απέναντι και στον ξένο αλλά κυρίως στον Έλληνα τουρίστα , στην ίδια μας την χωρά !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!