tromaktiko: Επιστρέφει ο παιχταράς!

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Επιστρέφει ο παιχταράς!



Ο Θρύλος αναζητά την καλύτερη περίπτωση για τη μεσαία γραμμή, ωστόσο έχει ένα... κρυφό χαρτί. Διαβάστε στα «Παρα... θρυλάκια» για τη δίψα του Φέισα, τον εξαιρετικό Μανιάτη και τον... ασυμβίβαστο Μοντέστο.

Επιτέλους μπαίνει ο Φέισα!

Ποιότητα στο κέντρο βάζει από το Σάββατο στα παιχνίδια του ο Ολυμπιακός, αφού θα κάνει ντεμπούτο ο Λιούμπομιρ Φέισα. Οι «ερυθρόλευκοι» στηρίζουν πολλά στις δυνατότητες του Σέρβου και ο ίδιος θέλει ακόμα περισσότερο να αποδείξει την αξία του. Ο τραυματισμός στην έναρξη της προετοιμασίας μπορεί να τον άφησε λίγο πίσω, ωστόσο η δίψα του για μπάλα και καθιέρωση τον κάνουν να ξεχωρίζει τις τελευταίες ημέρες. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ικανοποιημένος με τα όσα έχει δει από τον Φέισα και τον περιμένει να βάλει τη δική του σφραγίδα στη μεσαία γραμμή του Θρύλου.

Ο ασυμβίβαστος Μοντέστο

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους, που έχουν κάνει τον Φρανσουά Μοντέστο ιδιαίτερα αγαπητό στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού αφορά την ... ψύχωσή του με την νίκη και το γεγονός ότι δεν του αρέσει να χάνει. Η ιδιοσυγκρασία του Κορσικανού σε συνδυασμό με τα αστείρευτα ψυχικά του αποθέματα έχουν μετατρέψει τον 33χρονο μεσοαμυντικό σε ανεκτίμητη αξία στο ρόστερ του Θρύλου και έναν εργάτη... πολυτελείας. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει το χθεσινό φιλικό με την Βέρντερ Βρέμης, όπου ο Μοντέστο στην φάση του 91ου λεπτού, έδρασε ως κρυφός επιθετικός και την σωστή στιγμή βρέθηκε σε επίκαιρη θέση, πετυχαίνοντας το παρθενικό φετινό του γκολ. Έστω και ανεπίσημου χαρακτήρα.

Κερδίζει «πόντους»

Ο Γιάννης Μανιάτης αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην μέχρι τώρα προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ο διεθνής μπακ – χαφ των πρωταθλητών κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης των «ερυθρόλευκων» όσον αφορά το ανασταλτικό κομμάτι αι με την όλη του παρουσία έδωσε πολλές υποσχέσεις, εν όψει της συνέχειας. Ο 24χρονος μπακ – χαφ μπορεί να αποδειχθεί σε πολύ σημαντική μονάδα στην διάρκεια της περιόδου, ειδικά σε περίπτωση κατά τη οποία προκύψει πώληση του Βασίλη Τοροσίδη σε σύλλογο του εξωτερικού ακι αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος, που έκανε τον Ερνέστο Βαλβέρδε να χαμογελά μετά την λήξη του χθεσινού φιλικού στο Μέπεν...

Δεν έπεισε ακόμα ο Μαρκάνο

Σε «ρηχά νερά» κινήθηκε η απόδοση του Ιβάν Μαρκάνο κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης. Στο δυσκολότερο ως τώρα τεστ του Ολυμπιακού, ο Ισπανός αμυντικός φάνηκε να βρίσκεται έξω από τα νερά του , ενώ φέρει ευθύνη στην φάση από την οποία προήλθε το γκολ των Γερμανών, αφού η φάση ξεκίνησε από δικό του λάθος. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι συνεργάτες του, ωστόσο, εκτιμούν ότι ο 23χρονος αμυντικός σταδιακά θα βρει τα «πατήματά» του αφού δείχνει καλό πρόσωπο και διάθεση στις προπονήσεις και αναμένεται να βοηθήσει στη διάρκεια της σεζόν. Αυτό, το οποίο πάντως, είναι πολύ δύσκολο να πετύχει τη δεδομένη στιγμή ο Μαρκάνο, είναι να διεκδικήσει τη θέση του αριστερού μπακ. Εκεί, όπου ο Χοσέ Χολέμπας με τις ως τώρα εμφανίσεις του έχει κλέψει την παράσταση και πείθει ότι θα αποτελέσει την ποιοτικότερη επιλογή για την τεχνική ηγεσία.

Δείχνει εγωισμό

Σύμφωνοι, είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, αφού στα επίσημα θα φανεί τι πουλιά πιάνει ο φετινός Ολυμπιακός. Αλλά, είναι αν μη τι άλλο, πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις την ομάδα να παλεύει μέχρι το φινάλε για να ισοφαρίσει σε φιλικό ματς. Μαρτυρά ποδοσφαιρικό εγωισμό. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για όποιον θέλει να πρωταγωνιστεί...


Μίνι διακοπές στην Ελλάδα!

Ο Κάιλ Χάινς αναμένεται το πρωί της Πέμπτης να έρθει στην Αθήνα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο Αμερικάνος ψηλός θα μείνει στην Ελλάδα για τέσσερις μέρες περίπου και θα κάνει την πρώτη γνωριμία με το νέο του περιβάλλον. Την ίδια τακτική δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τις επόμενες μέρες και ο έτερος Αμερικάνος του Ολυμπιακού, Κέιλιν Λούκας. Αμφότεροι θα επιστρέψουν στα μέσα Αυγούστου, λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων».

Δεν έχει χρόνο...

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κοιτάει την μετακόμιση του στο γήπεδο του Ελληνικού, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεραστεί τα γραφειοκρατικά προβλήματα που θα του επιτρέψουν να ξεκινήσει τις διαδικασίες. Η μεταφορά της έδρας από το ΣΕΦ δεν είναι εύκολη υπόθεση και ο χρόνος σε αυτή την περίπτωση δεν είναι σύμμαχος των «ερυθρολεύκων».

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!