tromaktiko: Περί απελευθέρωσης επαγγελμάτων...συνέχεια

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Περί απελευθέρωσης επαγγελμάτων...συνέχεια



Ειναι θλιβερο τελικα σε αυτη τη χωρα να κρινουν ολοι τη δουλεια του άλλου, χωρίς να γνωριζουν.
Διαβαζω κατα καιρους σχολια αναγνωστών για το ταξι και βλεπω αποψεις του στυλ "καλα να παθουν και λοιπα".
Αυτο εφαγε αυτη τη χωρα.
Επειδη λοιπον και μενα με ταλαιπωρουν στην εφορια ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ? Ωραίο μυαλο.
Ακουστε μερικοι και σταματηστε να κρινετε ΟΤΑΝ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. Κανεις δεν ειπε να μην απελευθερωθεί το ταξι.
Αυτο που κανει ο Ραγκουσης δεν ειναι απελευθέρωση.
Ειναι μπατε σκυλοι αλεστε.
Απελευθερωνει ενα επαγγελμα που θα απελευθερωνόταν σταδιακα συμφωνα με Ρεππα, και το απελευθερωνει χωρις ορους!!!
Ρωτω λοιπον ολους εσας που βγαζετε το μενος σας για τους ταξιτζηδες. Ποσο κανει η αδεια με την νεα λογικη Ραγκουση? Ποσα ταξι θα ειναι στην Αθήνα, Πάτρα, και λοιπα.
Πόσα? Απελευθέρωση ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ. Πάρτε δηλαδή 9 εκατομμύρια Έλληνες ταξι αμα θελετε. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΡΕΠΠΑΣ. και για καποιους εμπαθείς να πω οτι υπαρχουν παρα πολλοι επαγγελματίες ταξιτζήδες, νεα παιδια, με καθαρα αυτοκινητα, ευγενεστατοι οι οποιοι σκασανε 200.000 ευρω και θα πληρωνουν την τραπεζα μεχρι να γερασουν.
Οταν λοιπον μιλατε ετσι μερικοι επειδη υπάρχουν οντως κακοι "ταριφες" δινετε το δικαιωμα σε ολους τους υπολοιπους να πουν και εκεινοι ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ. Δεν λειτουργουν ετσι οι κοινωνιες.
Επειδη εμενα δε με εξυπηρετουν στην εφορια δεν γινεται να χαιρομαι οταν κοβουν το μισθο των ανθρωπων εκει. Σταματηστε να ειστε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ και να σκεφτεστε αν μια κυβερνητικη αποφαση ειναι ΔΙΚΑΙΗ και οχι να βγαζετε το μενος σας αναλογα που σας βολευει.
Ακουω αποψεις για τα ταξι και πραγματικα μερικοι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ με το αντικειμενο. Ενας εγραψε οτι δεν κοβουν αποδειξεις χωρις βεβαια να ξερει οτι το ταξι κοβει ΑΥΤΟΜΑΤΑ την αποδειξη και την γραφει στη μνημη ειτε την παρει ο πελατης ειτε οχι. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ που κρινουμε παντα τη δουλεια του αλλου ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΗ ΞΕΡΟΥΜΕ. Ο νομος Ραγκουση ειναι ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ. Όποιος δε το βλεπει ειναι απλα εμπαθης!
Αυτο που κανει ο Ραγκουσης δεν ειναι απελευθερωση. Ειναι μπατε σκυλοι . ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΟ! Δεν γινεται αυτο πουθενα σε καμια χωρα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!