tromaktiko: Απάντηση στο "Ορατός ο υποβιβασμός"

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο "Ορατός ο υποβιβασμός"



"Ο υποβιβασμός είναι ορατός" για τους δημοσιογραφίσκους των Αθηνών που γλύφουν το χέρι των προέδρων του πάλε ποτέ ΠΟΚ μήπως και καταφέρουν...(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_9249.html) να βγάζουν το παχυλό τους μεροκάματο παραμυθιάζοντας και φανατίζοντας με τα άθλια πρωτοσέλιδά τους, τους πιτσιρικάδες που τους διαβάζουν.

Είναι όμως γι' αυτούς αόρατα τα 7 γκολ που έφαγε η ΑΕΚ και τα 4 που έφαγε ο ΠΑΟ από μια μικρή επαρχιακή ομάδα. Γιατί αν τα έκαναν πολύ ορατά, δεν θα πουλούσαν χιλιάδες φύλλα στην Αθήνα, παρά μόνο κάποια φύλλα στη Μαγνησία!

Ας απαντήσουν όμως με το θάρρος και την αμεροληψία που τους διακρίνει :

Ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε έντιμα ή ανέντιμα τους δύο μεγάλους(;) αντιπάλους του ;

Γιατί αν τους νίκησε έντιμα, τότε τι ανάγκη είχε να στήνει για να κερδίσει παιχνίδια με μικρότερους αντιπάλους; (Και μη βιαστείτε να πείτε ότι στήνονταν και παιχνίδια για να τα χάσει, γιατί από τους διαλόγους -αν είναι αληθινοί- δεν φαίνεται καμιά προσπάθεια να πειστεί διαιτητής να τον αδικήσει).

Από την άλλη μεριά, αν όντως ήταν στημένα τα παραπάνω παιχνίδια για τα οποία σκούζουν οι ΑΕΚτζίδες και οι Παναθηναϊκοί, τότε μάλλον θα πρέπει να εμπλέκονται και δικοί τους παίκτες ή παράγοντες! Αλλά δεν τους ενόχλησε κανένας !!

Εν πάση περιπτώσει ρε μάγκες των Αθηνών αφήστε να κερδίσει και κανένας άλλος μπας και δει άσπρη μέρα το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Γράψτε και τίποτα καλό για το έρημο το επαρχιακό ποδόσφαιρο. Εσείς έχετε μια βδομάδα τώρα πρωτοσέλιδο "που θα πάει ο Βιτόλο ή αν έρχεται ο Γέστε" παίχτες που είναι στα αζήτητα σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!