tromaktiko: Απάντηση στο ¨για τους άχρηστους στα ΜΑΤ & Δέλτα"

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο ¨για τους άχρηστους στα ΜΑΤ & Δέλτα"



Κύριε καθηγητά αν μπορώ να σας αποκαλώ κύριο μετα απο αυτα που είπατε για την αστυνομία και γενικά για την κατάσταση...
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_9383.html
Με ποιο δικαιωμα πιανεις στο στομα σου τα παιδια που σκοτωθηκαν στο Ρεντη?εισαι εσυ αξιος να μιλας για αυτα τα παιδια???Εισαι?πες μου ρε....καθεσαι στο κωλογραφειο σου και πας μετα στους φοιτοιτες σου να το παιξεις καποιος και καλα επιστημονας.....μεγαλυτερη σαπιλα απο εας δεν υπαρχει στην Ελλαδα ρε!!!!Κομματοσκυλα...αφηνετε τους φοιτητες και σας κανουν οτι θελουν ρε....εχουν τα πανεπιστιμια σε καθε συγκεντρωση και ενας θεος ξερει τι γινεται εκει μεσα!!!!!Οσο για το μωρφοτικο επιππεδο των αστυνομικων αν θελεις ψαξε και δες οτι τα παιδια απο το 2000 και μετα μπαινουν με το συστημα των παννεληνειων και διαγωνιζονται τους φωστιρες τους φοιτητες σου!!!
Ντροπη σου ρε....εισαι και καθηγητης πανεπιστιμου τρομαρα σου!!!!Αναθεμα τι μεσο εχεις και κρατας την θεση σου!
Την επομενη φορα που καποιος θα σε κλεψει και θα σε κανει να φοβηθεις μην ερθεις στην αστυνομια ρε!!!!Τραβα να τον βρεις μονο σου και ασε μας ησυχους!!!!Προδοτη....αμα δεν σου αρεσει φυγε απο την Ελλαδα!
Η αστυνομια αυτη ειναι και σε οποιον αρεσει!!!Προχθες ηταν μια μαυρη σελιδα για την αστυνομια που θα της στοιχησει αρκετα!εγιναν πολλα εκτροπα και σαν αυτοπτης μαρτυρας το παραδεχομαι...καναμε πολλα λαθοι!!!!Υπηρχαν ομως και πολλα θετικα οπως η διασωσση των υπαλληλων απο την τραπεζα!

Αναγνώστης

----------------------
Σχετικα με την αναρτηση http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_9383.html θελω να πω οτι ειμαι πολυ περηφανος που το εθνος μου εχει καθηγητες σαν εσενα με τετοια παιδεια. Πρεπει να ειναι περηφανοι οι μαθητες σου και οι γονεις τους αλλα πανω απ’όλα τα παιδια σου. Αν εσυ μιλας ετσι για εντεταλμενους να σε προστατευουν με κινδυνο την ιδια τους τη ζωη, δε περιμενω τπτ λιγοτερο απο αυτους που διδασκεις και επηρρεαζεις. Διαμορφωνεις χαρακτηρες στη ταξη σου και αυτοι οι χαρακτηρες βγαινουν και πετανε πετρες. Ευγε καθηγητη. Συνεχισε να διδασκεις αυτες τις αρχες και θα παει μπροστα αυτο το κρατος. Αλλα ετσι ειναι. Επειδη υπαρχει το ειδος σου (και δεν αναφερομαι σε ολους τους δασκαλους αλλα στους ομοιους του) φτασαμε εδω. Οσον αφορα τα αδερφια μου στο Ρεντη που εχασαν τη ζωη τους, την εχασαν στην προσπαθεια τους να προστατεψουν εσενα απο κακοποιους. Αλλα μεχρι εκει δε φτανει το στενο μυαλο σου. Ουστ απο εκει που ηρθες λοιπον... Ενας αστυνομικος δολοφονος καθαρμα –οπως ειμαστε για εσενα-.

Αναγνώστης 
 
--------------------
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!