tromaktiko: Συγχαρητήρια σε ΔΙ.ΑΣ νοτιοανατολικής Αττικής

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Συγχαρητήρια σε ΔΙ.ΑΣ νοτιοανατολικής Αττικής



Ολες αυτές τίς τελευταίες μέρες ακούμε καί διάβαζουμε, να κρινουν και να κατακρινουν την αστυνομια.
Δεν διαφωνω εν μερει, αλλά υπαρχουν και αστυνομικοί, που επιτελουν το εργο τους με τον καλυτερο και πιο ανθρωπινο τροπο.
Οπως ενας υπαξιωματικος της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ στην νοτιοδυτική ΑΤΤΙΚΗ, αν θυμαμαι καλα εκει υπαγονται, όπως μου ειπαν.
Συγκεκριμένα χθες απεναντι απο το σπιτι μου, πηρε φωτια μια παλια μονοκατοικια, και μεσα καποιος ασχετος ,ειχε αφησει τα δυο σκυλακι ατου, κλεισμενα παρακαλω σε κλουβια.
Οταν η φωτια φουντωσε αρχισαμε ολοι να ακουμε τα σπαραχτικα ουρλιαχτα απο τα αμοιρα σκυλακια, που αρχισαν να πνιγονται απο τους καπνους, και απο την φωτια.
Την στιγμη εκεινη σταματησε ενα παλιο αυτοκινητο καραβαν, το οποιο οδηγουσε ενας αστυνομικος ντυμενος στα μαυρα, κατεβηκε απο το αμαξι του,και μας ρωτησε αν εχουμε παρει τηλεφωνο το 199, του ειπαμε ναι αλλα φοβομασταν οτι ειχε υπερβολικη κινηση και δεν θα ερχοταν γρηγορα η πυροσβεστικη.
Οταν ακουσε να κλαινε τα σκυλια, χωρις να καθυστερησει δευτερολεπτο, πηδηξε την μαντρα της παλιας μονοκατοικιας, μπορω να πω μαντρα τουλαχιστον δυο μετρα, μπηκε μεσα κυριολεκτικα στην φωτια, και απεγκλωβισε τα δυο αμοιρα ζωακια, τα οποια βρισκοταν σε κατασταση σοκ.Ο ιδιος ειχε αρπαξει φωτια στο παντελονι και στις μποτες, ενω ειχε καει στα χερια και στην πλατη, αφου ειχε αρπαξει φωτια η μπλουζα του.
Εμεις δεν εχουμε παρα να δωσουμε ενα μεγαλο ευχαριστω, στο παλικαρι αυτο, που μας εδειξε οτι ολοι οι αστυνομικοι δεν ειναι οπως αυτοι που βλεπουμε, να βιαιοπραγουν στον κοσμο, στις πορειες.
Και παλι συγχαρητηρια στην ΕΛ.ΑΣ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!