tromaktiko: Απαντηση στο: "Πρόοδος η απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων;"

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Απαντηση στο: "Πρόοδος η απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων;"



Τετοιες αποψεις εχουν οι μεγαλοκαρχαριες φαρμακοποιοι ταξιτζιδες κτλ  Ποιος ομως τον ρωτα τον νεο φαρμακοποιο που σπουδασε και...(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_1922.html) κοπιασε και δυστυχως δεν εχει γονεις φαρμακοποιους και εδω και χρονια το κρατος δεν του δινει τη δυνατοτητα να εξασκησει ελευθερα το επαγγελμα που σπουδασε?? δεν βγαινει ο ηλιος για ολους??
όταν ψηφιζεται ένα δηθεν ανοιγμα του επαγγελματος του φαρμακοποιου το οποιο στην ουσια δημιουργει ελάχιστες θεσεις γιατι τα φαρμακεια ειναι ήδη υπεραριθμα σε σχεση με αυτα που οριζουν τα πληθυσμιακα κριτήρια (και ολοι γνωριζουμε πως δοδηκαν αυτες οι αδειες!!) τις οποιες καταλαμβανουν φαρμακοποιοι με αδεια του 1970???
οταν υιος φαρμακοποιου μπορει να κανει συστεγαση με τον πατερα-φαρμακοποιο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΛΗΘΗΣΜΙΑΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ενώ φαρμακοποιοι που δεν εχουν γονεις φαρμακοποιους είναι στο περιθωριο κ ειναι αναγκασμενοι να πληρωσουν για την αποκτηση μιας αδειας (εαν βρουν!!) 300-400 χιλιαρικα??? Γιατι αυτος ο διαχωρισμος?? ΓΙΑΤΙ Ο ΥΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ??????

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ??
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ..
ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ "ΚΛΙΚΕΣ"..
ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.. Ο ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..
ΛΙΓΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ.. ΑΡΚΕΤΑ..

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!