tromaktiko: Εισαγγελέας στο Σύνταγμα;

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Εισαγγελέας στο Σύνταγμα;



Κυρία Ράικου, συμφωνω απολυτα μαζι σας... Επισης εχω να καταγγειλω σαν αντιαισθητικους τους χρηστες ηρωινης, τους... μεταναστες οι οποιοι ζουν σε αθλιες συνθηκες, τους αστεγους που μενουν στα παγκακια, και τις ιεροδουλες στην Αθηνας και περιξ.
Αλλα δεν ειμαι απλα ενας πολιτης που καταγγελει.Εχω σκεφτει και λυσεις που αρμοζουν στην φασιστικη κυβερνηση σας.Μιας και αρχισατε ηδη να καταστελλεται με χουντικους τροπους τις ειρηνικες διαδηλωσεις ηρθε νομιζω η ωρα να εξελιξεται την Φασιστικη Παραταξη σας.Προτεινουμε και διαταζουμε:
1.Θανατικη ποινη με συνοπτικες διαδικασιες στα πρεζακια και αστεγους
2.Καταναγκαστικα εργα σε μεταναστες.Οι μεταναστες οπου δεν κρινονται ικανοι για χειρονακτικες εργασιες θα εκτελουνται παραυτα.Τα παιδια αυτων θα μπουνε σε στρατωνες και θα εκπαιδευτουν με προτυπα γενιτσαρων ωστε να αποτελεσουν την μελλοντικη ενδοξη γενια των ΜΑΤ
3.Οι ιεροδουλες θα συλληφθουν με επιχειρηση σκουπα.Οι ομορφες θα σταλουν στα στρατοπεδα για εμψυχωση στο στρατευμα και στα σωματα ασφαλειας.Η δε ασχημες θα εκτελουνται.Οι πολιτικοι θα εχουν 10 εκατ Ελληνες να γαμ... οποτε δεν δικαιουνται ιεροδουλες (εδω δειχνουμε μεγαλοψυχια)

Ηρθε η ωρα η μεγαλη παραταξη σας να κανει το επομενο βημα.Χουντα σε αυτο τον τοπο ειδαμε δεν μας τρομαζει.Πρεπει να γινετε κατι χειροτερο.Μπορειτε και σας εμπιστευομαστε για αυτο.Παντα σας θεωρουσαμε ικανους για το χειροτερο.Μπορειτε και ακομα χειροτερα.
Ετσι για να μην λετε οτι δεν συμβαλλουμε στην αντιμετωπιση των προβληματων σας.

Αυτο που με τρομαζει περισσοτερο ειναι οτι πολλοι μπορει και να θεωρησουν καλη ιδεα τα παραπανω

ΥΓ: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΖΩΕΣ. ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΙΣ 15, 28 ΚΑΙ 29 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΥΡΙΑ ΡΑΙΚΟΥ;

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!