tromaktiko: «Ομιλία του Κώστα Κατσαφάδου σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Πειραιά για την οικονομική κρίση»

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

«Ομιλία του Κώστα Κατσαφάδου σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Πειραιά για την οικονομική κρίση»



Ιδιαίτερα επιτυχημένη, από πλευράς προσέλευσης και συμμετοχής πολιτών, ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Πειραιά για την οικονομική κρίση σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Ομιλητές ήταν ο Βουλευτής και Αν. Υπεύθυνος του τομέα Οικονομίας της ΝΔ κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο Οικονομολόγος και Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Κώστας Κατσαφάδος

Στην ομιλία του ο κ. Κατσαφάδος αναφέρθηκε, τεκμηριωμένα, στην αποτυχία της πολιτικής του μνημονίου και κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για την υπέρβαση της κρίσης επισημαίνοντας:

« Το μεγάλο ζητούμενο είναι η επανακκίνηση της οικονομίας και ο βασικός μοχλός για αυτό είναι η επιχειρηματικότητα.

Χρειαζόμαστε μείωση των φορολογικών συντελεστών και αντίστοιχη μείωση των συντελεστών ΦΠΑ μαζί με την ανάληψη δέσμευσης από την πλευρά των τραπεζών να προσφέρουν, στην πραγματική οικονομία του 30% των εγγυήσεων που παίρνουν από το Ελληνικό Δημόσιο

Ανάπτυξη σημαίνει αλλαγές, τολμηρές μεταρρυθμίσεις
Σημαίνει νέο αναπτυξιακό μοντέλο με έμφαση στη Ναυτιλία και στον Τουρισμό, στην Καινοτομία, στην Τεχνολογία, στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεών μας αλλά και αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτου»

Ο κ. Κατσαφάδος αναφέρθηκε και στις επιπτώσεις της κρίσης στην πόλη του Πειραιά αφού η ανεργία καταγράφει στην πύλη ένα από τα υψηλότερα ποσοστά πανελλαδικά και ιδιαίτερα μεταξύ των νέων ανθρώπων»

Ακολούθησε διάλογος με το κοινό και οι δύο ομιλητές απάντησαν στις ερωτήσεις των πολιτών.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!